CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Αρσεναλ vs Σαουθάμπτον – Παρασκευή 21/04 – Προγνωστικά Premier League

Πλησιάζουμε στο φινάλε της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, με την αγωνία για το ποια εκ των Αρσεναλ ή Σίτι θα κατακτήσει τον τίτλο, να «χτυπάει» κόκκινο!
Η 32η στροφή του κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανοίγει με τη μονομαχία ανάμεσα στην Αρσεναλ (στο +4 από τη Σίτι, αλλά με ένα ματς περισσότερο) και τη Σαουθάμπτον, που καίγεται για βαθμούς προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό (αυτή τη στιγμή είναι ουραγός/στο -4 από την 17η Εβερτον που… σώζεται).
Οι «κανονιέρηδες» του Μικέλ Αρτέτα προέρχονται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (2-2) και την ίδια εξέλιξη, καθώς τόσο με τη Λίβερπουλ, όσο και με την Γουέστ Χαμ προηγήθηκαν 2-0 αλλά ισοφαρίστηκαν, χάνοντας πολύτιμο έδαφος!
Η Σαουθάμπτον πηγαίνει στο «Εμιρέιτς» από 3 συνεχόμενες ήττες («τρέχει» σερί 6 αγώνων χωρίς νίκη). Το τελευταίο «τρίποντο» των «Αγίων» ήταν στις 4/3 επί της Λέστερ (1-0).
Χωρίς φρέσκες απουσίες η Αρσεναλ, με όλα της τα «όπλα» για τη νίκη-μονόδρομο.
Στο στρατόπεδο της Σαουθάμπτον, ο τεχνικός Ρούμπεν Σέγες δεν έχει διαθέσιμο τον Μάιτλαντ-Νάιλς, ο οποίος ανήκει στην Aρσεναλ, αλλά και τους τραυματίες Λάριος, Λιβραμέντο, Oρσιτς και Σαλίσου.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,25 να σκοράρει ο Μαρτινέλι (Αρσεναλ) στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button