Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Οι μεγάλες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με ειδικά στοιχήματα και combo bets – Παρασκευή 6/5

Οδεύουμε προς το φινάλε της σεζόν και η αγωνία χτυπάει κόκκινο σε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Την Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναρπαστικές αναμετρήσεις σε Serie A, La Liga και Ligue 1.

Στην Ιταλία, απομένουν 3 αγωνιστικές για να μάθουμε αν ο τίτλος καταλήξει στην Ιντερ (75 β.) ή τη Μίλαν (77 β.). Οι «νερατζούρι» υποδέχονται στις 19:45 την Έμπολι και για να υπερασπιστούν τον τίτλο της πρωταθλήτριας πρέπει να… απαντήσουν με νίκη στο «Μεάτσα» (12-3-2 φέτος). Η Έμπολι μπορεί βαθμολογικά να είναι αδιάφορη, όμως κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι πριν δύο αγωνιστικές πλήγωσε τη Νάπολι και ουσιαστικά την πέταξε εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος.

Ίντερ – Έμπολι 1:1.15 X:8.50 2:16.75

Σπουδαίο ματς, μας υπόσχονται Τζένοα και Γιουβέντους στις 22:00. Η «Γηραιά Κυρία» δεν κατάφερε να μπει στη μάχη του τίτλου, όμως εξασφάλισε την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για την Τζένοα (25 β.) το ματς είναι «τελικός» στη μάχη της ουράς (Κάλιαρι 28, Σαλερνιτάνα 26, Βενέτσια 22), προκειμένου να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Τζένοα – Γιουβέντους 1:4.00 X:3.55 2:1.93

Στην Ισπανία, Λεβάντε και Σοσιεδάδ (22:00) έχουν μεγάλο κίνητρο για τη νίκη και διαφορετικούς στόχους, τέσσερις στροφές πριν το φινάλε. Οι γηπεδούχοι, με 4 κερδισμένους βαθμούς στα τελευταία τρία παιχνίδια, κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να μείνουν στην κατηγορία και θέλουν να συνεχίσουν την ευνοϊκή παράδοση (αήττητοι την 4ετία). Η Σοσιεδάδ, μετά τα τρία παιχνίδια χωρίς νίκη, έχασε έδαφος στη μάχη της 4άδας, όμως ετοιμάζει αντεπίθεση για να ανατρέψει το -5 από την Ατλέτικο.

Λεβάντε – Σοσιεδάδ 1:3.00 X:3.50 2:2.35

Στη Γαλλία, το ντέρμπι ανάμεσα σε Λιλ και Μονακό κλέβει την παράσταση. Οι πρωταθλητές με τη φετινή τους πορεία απογοήτευσαν τους πάντες. Η Λιλ βρίσκεται στη 10η θέση, έχασε το τρένο της Ευρώπης, όμως θέλει την ύστατη ώρα να γλυκάνει τους φιλάθλους της με μια νίκη γοήτρου. Στην αντίπερα όχθη, η Μονακό τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Γαλλία και από τις 20 Μαρτίου μετράει 7 διαδοχικές νίκες! Η ομάδα του Φιλίπ Κλεμέντ διεκδικεί με αξιώσεις το 3ο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ και το μεγάλο της όπλο είναι ο επιθετικός Μπεν Γεντέρ (21 γκολ).

Λιλ – Μονακό 1:3.75 X:3.65 2:1.93

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button