Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Τα προκριματικά του Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις – Τρίτη 19/7

Το Champions League μπαίνει στο δεύτερο προκριματικό γύρο και στο πρόγραμμα της Τρίτης, υπάρχουν αναμετρήσεις που δεν περνούν απαρατήρητες!

Στη Λιθουανία, η Ζαλγκίρις Βίλνιους υποδέχεται τη Μάλμε. Οι γηπεδούχοι τα βρήκαν σκούρα με την Μπαλκάνι από το Κόσοβο, αλλά κατάφεραν να προκριθούν. Μάλιστα, η επιτυχία σημειώθηκε στην παράταση! Αμφότερες έχουν προχωρημένες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημά τους και αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους. Η Ζαλγκίρις είναι στην πρώτη θέση στη Λιθουανία, ενώ η Μάλμε στην 5η στη Σουηδία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο τους συναντήθηκαν ξανά στο 2ο προκριματικό του Champions League το 2015. Τότε το σύνολο του Μιλόγεβιτς πέρασε χάρη στη νίκη με 1-0 εκτός έδρας (πρώτο ματς 0-0).

Ζαλγκίρις Βίλνιους – Μάλμε 1: 4.55 Χ: 3.50 2: 1.74

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη θα έχει στην έδρα της η Πιούνικ Έρεβαν με αντίπαλο την Ντουντελάνζ. Η ομάδα από την Αρμενία δυσκολεύτηκε πολύ στον πρώτο γύρο, αλλά εν τέλει απέκλεισε την Κλουζ, στη διαδικασία των πέναλτι με 3-2 (2-2 κ.δ.). Αντίθετα, η Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο ξεπέρασε με δύο νίκες το εμπόδιων των Τιράνων (1-0 εντός και 2-1 εκτός), αποδεικνύοντας ότι συνεχίζει να προοδεύει με το πέρασμα των χρόνων. 

Πιούνικ Έρεβαν – Ντουντελάνζ 1: 2.15 Χ: 3.10 2: 3.45

Τέλος, στη μάχη των προκριματικών του Champions League μπαίνουν την Τρίτη Μίντιλαντ και ΑΕΚ Λάρνακας. Το πρώτο παιχνίδι διεξάγεται στη Δανία και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού. Για την πρεμιέρα του εγχώριου πρωταθλήματος, οι γηπεδούχοι έμειναν στο 1-1 με τη Ράντερς, την ώρα που η ΑΕΚ βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας ακόμα.

Μίντιλαντ – ΑΕΚ Λάρνακας 1: 1.40 Χ: 4.40 2: 7.60

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Τα προκριματικά του Champions League όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button