Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ο τελικός του Wimbledon με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις* – Σάββατο 9/7

Η ώρα του μεγάλου τελικού στο ταμπλό των γυναικών στο Wimbledon έφτασε! Η Έλενα Ριμπάκινα και η Ονς Τζαμπέρ (16:00) διεκδικούν την πρώτη θέση και παράλληλα ονειρεύονται την μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα τους.

«Οδοστρωτήρας» ήταν η Έλενα Ριμπάκινα στον ημιτελικό (2-0 την Σιμόνα Χάλεπ), εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον πρώτο τελικό Grand Slam στην καριέρα της. Η 23χρονη από το Καζακστάν έκανε ένα εκπληκτικό ματς στο κατάμεστο κεντρικό κορτ. Με 21αν winners και 32/48 κερδισμένους πόντους από το σερβίς της, πέταξε εκτός την νικήτρια του 2019, κάνοντας την να φανεί χαμηλό εμπόδιο! Γράφοντας την πέμπτη νίκη της στο φετινό Wimbledon με straight sets, η Ριμπάκινα που βρίσκεται στο Νο.23 της κατάταξης, θα διεκδικήσει τον 3ο τίτλο της καριέρας της.

Έλενα Ριμπάκινα – Ονς Τζαμπέρ 1:2.40 2:1.71

«Πρωτάρα» σε τελικό τουρνουά Grand Slam είναι και η Ονς Τζαμπέρ. Στον δικό της ημιτελικό έβαλε τέλος στην ξέφρενη πορεία της έκπληξης του τουρνουά, Τατιάνα Μαρία, επικρατώντας 6-2, 3-6, 6-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι γίνεται η πρώτη τενίστρια από την Αραβία που θα παίξει σε τελικό Major διοργάνωσης. 

Στον προηγούμενο αγώνα, έκλεισε την προσπάθειά της με 39 winners, 51/74 πόντους από το σερβίς της και μία σταθερή παρουσία. Το Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης από την Τυνησία βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, αφού θα διεκδικήσει τον τρίτο της τίτλο μέσα στο 2022 και τέταρτο συνολικά στην καριέρα της. Τέλος, να σημειωθεί ότι σε επιφάνεια με γρασίδι μετράει 11 διαδοχικές νίκες.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Ο τελικός του Wimbledon όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button