Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά* & ενισχυμένες αποδόσεις!

Την ευκαιρία να κλειδώσει τη πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ μια αγωνιστική πριν το φινάλε των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει ο Ολυμπιακός που φιλοξενείται από τη Μαρσέϊγ στη Γαλλία (1/12, 22:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τη δουλειά τους στο παιχνίδι με τον Άρη και έμειναν μόνοι στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και πλέον είναι πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα στο «Βελοντρόμ». Την ίδια ώρα ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει τα προβλήματα να μειώνονται και τους υποψήφιους για την ενδεκάδα να αυξάνονται.

Ο Ολυμπιακός έχει τρεις βαθμούς και με νίκη ή ισοπαλία τελειώνει την Μαρσέιγ και έχει σίγουρη την 3η θέση, καθώς οι Γάλλοι είναι χωρίς βαθμό και έχουν χάσει στο Καραϊσκάκη. Αν την ίδια ώρα η Σίτι νικήσει την Πόρτο, τότε με νίκη του Ολυμπιακού θα υπάρχουν πιθανότητες και για την 2η θέση.

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά*

Η Μαρσέιγ μπορεί στο Τσάμπιονς Λιγκ να είναι κάκιστη, όμως στο Σαμπιονά έρχεται από δύο νίκες, 0-1 τη Στρασμπούρ εκτός έδρας και 3-1 τη Ναντ στη Μασσαλία.

Η προηγούμενη φορά που οι δύο ομάδες έπαιξαν στο Βελοντρόμ ήταν στις 23 Νοεμβρίου του 2011 με τον Ολυμπιακό να παίρνει το διπλό με τέρμα του Φετφατζίδη. Θα καταφέρει να κάνει το 2/2 ο Ολυμπιακός;

Ο μεγάλος αγώνας παίζει με μια συναρπαστική προσφορά* για τα μέλη. Παράλληλα, για το ματς μπορεί κανείς να βρει κορυφαία ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων και αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις.

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button