Προγνωστικά Στοιχήματος

Ανάλυση εθνικών ομάδων Μουντιάλ 2010

Νότια Αφρική

Η οικοδέσποινα Νότιος Αφρική ετοιμάζεται να φιλοξενήσει χιλιάδες ποδοσφαιρόφιλους αλλά και να δώσει το δικό της ποδοσφαιρικό ρεσιτάλ μέσα στο ίδιο της το σπίτι

Η Νότια Αφρική έχοντας προκριθεί αυτόματα στους ομίλους του Μουντιάλ σαν διοργανώτρια χώρα ετοιμάζεται να καταθέσει περγαμηνές στους αγωνιστικούς χώρους. Η νεανική αυτή ομάδα θα φροντίσει να δει την διοργάνωση σαν γιορτή και να απολαύσει την κάθε στιγμή.

Αδιαμφισβήτητα το μεγάλο αστέρι της ομάδας είναι ο άσσος της Everton, Steven Pienaar. Ειδικά τώρα με την απουσία του Benni McCarthy, ο Pienaar αναμένεται να αναλάβει αυξημένες αρμοδιότητες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Προπονητής της ομάδας είναι ο Carlos Alberto Parreira. Ο πολυνίκης προπονητής μετά την αποτυχία του να οδηγήσει την ομάδα πέραν της πρώτης φάσης του Africa Cup of Nations το 2008 περιμένει να βρεθεί η ευκαιρία του για εξιλέωση. Και τώρα μάλλον η ευκαιρία έφτασε. Έχοντας να διαχειριστεί μια ομάδα που ξεχειλίζει από ενθουσιασμό, αθλητικές ικανότητες, καθώς και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του του δίνεται μια χρυσή ευκαιρία.

Η κατάκτηση του τροπαίου από την Νότια Αφρική δίνει σαν καλύτερη απόδοση *** και είναι φανερό ότι μόνο σαν ένα από τα φαβορί δεν υπολογίζεται.
Η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης έχει απόδοση *** ενώ για το πρώτο ματς με το Μεξικό η νίκη δίνει ***.
H ισοπαλία δίνει ***.

Ουρουγουάη

Η ομάδα της Ουρουγουάης κουβαλάει μια βαριά κληρονομιά στην πλάτη της. Είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες παγκοσμίως. Παρ’όλα αυτά, στα τελευταία 5 μουντιάλ αυτή θα είναι μόλις η δεύτερη της συμμετοχή.
Ο 62χρονος τεχνικός Oscar Washington Tabarez διαθέτει μερικές αξιόλογες μονάδες και στο χέρι του είναι να παρουσιάσει ένα καλοδουλεμένο σύνολο. Το επιθετικό δίδυμο αποτελούμενο από τους Diego Forlan και Luis Suarez είναι από μόνο του ικανό να διασπάσει οποιαδήποτε άμυνα και να ανατρέψει οποιοδήποτε σκορ, όπως και η εμβληματική παρουσία του Diego Lugano στη μεσαία γραμμή ο οποίος συχνά πυκνά σκοράρει με τις προωθήσεις του στην αντίπαλη περιοχή.

Η Ουρουγουάη πλέον δεν διαθέτει τη δόξα του παρελθόντος οπότε φαντάζει σαν ένα από τα αουτσάιντερ για την κατάκτηση του τροπαίου. Η καλύτερη απόδοση είναι ***.

Το πρώτο παιχνίδι του ομίλου της είναι με την Γαλλία και η νίκη της Ουρουγουάης έχει καλύτερη απόδοση ***.
Η πρόκριση της εθνικής Ουρουγουάης δίνει ***.

Γαλλία

Τα λόγια είναι περιττά για την Εθνική Γαλλίας. Είναι αδύνατον να διεξαχθεί διεθνής διοργάνωση χωρίς να είναι ένα από τα φαβορί. Μπορεί η ταλαντούχα γενιά των Ζιντλαν, Μπλάν, Ντεσάμπς, να έχει πια αποσυρθεί, αλλά η ομάδα ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Η ομάδα μετά από πολλά χρόνια και έχοντας έναν μόνο πλέον «επιζήσαντα» από τον θρίαμβο του 1998, τον Henry ο οποίος είναι και αρχηγός πλέον της ομάδας, μπορεί βάσιμα να ελπίζει σε κάτι καλό. Η εθνική Γαλλίας διαθέτει «αστέρια» όπως οι Ριμπερί. Γκαλάς, Τουλαλάμ, Μπενζεμά κτλ..

Το στοίχημα είναι αν θα μπορέσει ο αμφιλεγόμενης προσωπικότητας προπονητής Raymond Domenech να κουμαντάρει αυτή την τόσο ταλαντούχα ομάδα με την τόσο βαριά φανέλα..

Η εθνική Γαλλίας έχει συμμετάσχει σε 12 Mundial και έχει κατακτήσει το ένα το 1998. Πάντοτε όμως είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε άσχετα αν δεν τερμάτιζε πρώτη.

Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη Γαλλία δίνει σαν καλύτερη απόδοση ***.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση δίνει ***.
Ενώ στο πρώτο μάτς με την Ουρουγουάη είναι το φαβορί με απόδοση ***.

Μεξικό

Μετά από πολλές προσπάθειες να ξαναβρεί την χαμένη της ηρεμία, μετά από τις αλλαγές 3 προπονητών και την κλήση πάνω από εξήντα παικτών, η ομάδα της εθνικής του Μεξικό υπό την καθοδήγηση του Javier Aguirre δείχνει ανανεωμένη.

Το μεγάλο όπλο της ομάδας είναι αδιαμφισβήτητα ο Cuauhtemoc Blanco, ο οποίος πείστηκε από τον προπονητή του να γυρίσει στην ενεργό δράση και να δώσει τα φώτα του στους νεότερους. Ο 36χρονος μέσος κατάφερε να εμπνεύσει εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση στην νεανική ομάδα του Μεξικό.

Οι Guillermo Ochoa, Efrain Juarez, Andres Guardado δείχνουν αναγεννημένοι δίπλα στον πολύπειρο σταρ της ομάδας και αποτελούν μέλη μιας ομάδας γρίφο για την διοργάνωση, κατά τη γνώμη του stoixima.com.gr.

Ο Javier Aguirre αποτελεί τον πιο επιτυχημένο προπονητή των τελευταίων χρόνων για την ομάδα και απολαμβάνει κοινής αποδοχής, οπότε μπορεί ανενόχλητος να δουλέψει πάνω στα τεχνικά ζητήματα της ομάδας.

Η εθνική ομάδα του Μεξικό έχει συμμετάσχει σε 14 Μουντιάλ και έχει ιστορία στο θεσμό. Η κατάκτηση του τροπαίου απο το Μεξικό δίνει απόδοση *** και η νίκη στο πρώτο ματς με την Νότια αφρική ***.
Τέλος η πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ δίνει σαν καλύτερη απόδοση ***.

Αργεντινή

Την τελευταία φορά που η εθνική ομάδα της Αργεντινής κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν το 1986, με πρωταγωνιστή τον ίσως κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.. Αυτό φιλοδοξεί να κάνει και τώρα με τον «Ντιεγκίτο» ως προπονητή πλέον…..

Η ιστορία θα δείξει αν ένας τόσο αμφιλεγόμενος και εκρηκτικός χαρακτήρας θα μπορέσει να κοουτσάρει με την απαραίτητη μαεστρία ένα τόσο ταλαντούχο σύνολο όπως αυτό της εθνικής Αργεντινής. Το σίγουρο είναι ότι ο Μαραντόνα, είναι ικανός να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στην ομάδα καθώς και να προσφέρει τις απαραίτητες ψυχολογικές «ντόπες».

Ο σταρ της ομάδας είναι χωρίς αμφιβολία ο Λιονέλ Μέσι. Ο νεαρός βιρτουόζος της μπάλας, και πιθανός διάδοχος του Μαραντόνα στη συνείδηση των απανταχού αργεντινόφιλων, καλείται να αποδείξει οτι μπορεί να σταθεί στα μεγάλα ματς, κάτι που δεν έκανε στο φετινό champions league με την ομάδα της Μπαρτσελόνα. Έχοντας άξιους συμπαραστάτες τον πολύπειρο Σεμπαστιάν Βερόν, τον Ματσεράνο καθώς και άλλους έμπειρους παίκτες όπως ο Μάρτιν Παλέρμο, ο Μέσι έχει τις ιδανικές συνθήκες για να ξεδιπλώσει για άλλη μια φορά το ταλέντο του.
Η εθνική ομάδα της Αργεντινής έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο κύπελλο το 1978 καθώς και το 1986 και εδώ στο stoixima.com.gr την θεωρούμε ώς μία εκ των μεγάλων φαβορί.

Η κατάκτηση του τροπαίου δίνει σαν καλύτερη απόδοση *** και θεωρείται ως μια άκρως συμφέρουσα απόδοση. Η πρόκριση της Αργεντινής στην επόμενη φάση θεωρείται κάτι βέβαιο και έχει απόδοση ***.

Το πρώτο παιχνίδι της εθνικής Αργεντινής για τη φάση των ομίλων, είναι με τη Νιγηρία και έχει καλύτερη απόδοση ***.
Η ισοπαλία για αυτό το παιχνίδι δίνει σαν καλύτερη απόδοση ***.

Ελλάδα

Ό,τι πρόβλεψη και να κάνει κανείς για την ομάδα του Όττο Ρεχάγκελ θα είναι τουλάχιστον αφελής.. Πραγματικά η Εθνική είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. Μετά το Euro του 2004 απέδειξε σε όλη την Ευρώπη οτι δεν παίζουν τόσο ρόλο το ταλέντο και τα υψηλά κασέ, όσο η θέληση για διάκριση και η αγωνιστική πειθαρχία και προσήλωση..

Η συνταγή είναι γνωστή για τον Ρεχάγκελ.. Έμπειροι παίκτες κυρίως, 30+, αμυντική τακτική, προφανώς με 3 σέντερ μπακ και βάθος στην άμυνα, αγωνιστικό πνεύμα, αυταπάρνηση και ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς. Όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι η εθνική θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα ψηλά κορμιά των Χαριστέα, Κυργιάκου και τις μπαλιές των Καραγκούνη, Κατσουράνη κτλ..

Σταρ και βεντέτα μπορεί να μην υπάρχει στην ομάδα, αλλά υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι και εμπειρότατοι παίκτες.. Ο Σωτήρης Κυργιάκος με τον Σωκράτη Παππασταθόπουλο και τον Βαγγέλη Μόρα αποτελούν κατά τη γνώμη μας ένα αρκούντος αξόλογο αμυντικό τρίο. Ο Κώστας Κατσουράνης με τον Γιώργο Καραγκούνη θα προσπαθήσουν να δώσουν πνοή στη μεσαία γραμμή(αν βρουν εκείνοι πρώτα τη δική τους χαμένη πνοή), ενώ ο Φάνης Γκέκας με τον χρυσό σκόρερ του τελικού του 2004 Άγγελο Χαριστέα θα αποτελέσουν κατά πάσα πιθανότητα τη γραμμή κρούσης της Εθνικής μας.

Αν έπρεπε να αναζητήσουμε αναγκαστικά ένα σταρ στην ομάδα μας, αυτός θα ήταν σίγουρα ο προπονητής της. Ο Όττο Ρεχάγκελ!! Ο γηραιότερος προπονητής του Μουντιάλ καλείται να αποδείξει για άλλη μια φορά ότι μόνο τυχαίες δεν ήταν οι επιτυχίες της Εθνικής τα τελευταία χρόνια. Και μην ξεχνιόμαστε.. Το να θεωρείται η μη συμμετοχή σε ένα Μουντιάλ αποτυχία(2006), είναι από μόνη της επιτυχία για μια ομάδα του βεληνεκούς της Εθνικής μας… Ο Ρεχάγκελ επομένως, έχει ανεβάσει το ποδοσφαιρικό επίπεδο της Ελλάδας και ίσως ακομα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Εδώ στο stoixima.com.gr ελπίζουμε να μην το καταλάβουμε όταν πλέον θα είναι αργά.

Από στοιχηματικής άποψης τώρα. Η Ελλάδα φαντάζει σαν ένα απο τα απόλυτα αουτσάιντερ για την κατάκτηση του τροπαίου με απόδοση ***…

H πρόκριση της εθνικής μας στην επόμενη φάση του Μουντιάλ έχει σαν καλύτερη απόδοση ***.

Για το πρώτο ματς του ομίλου με την Νότια Κορέα, η νίκη της Ελλάδος δίνει *** ενώ η ισοπαλία ***.

Νιγηρία

Το πώς θα αντιμετωπίσει η εθνική ομάδα της Νιγηρίας τα επερχόμενα παιχνίδια του Παγκόσμιου Κυπέλλου, συνοψίζεται στην φράση του επιθετικού της Chinedu Obasi.
«Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε κάποιες κορυφαίες ομάδες όπως η Αργεντινή, με κορυφαίους παίκτες όπως ο Μέσσι… Το θέμα είναι να καταφέρουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι εναντίον τους»

Η εθνική ομάδα της Νιγηρίας, κάποτε ήταν το καμάρι του αφρικανικού ποδοσφαίρου. Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς, έχει χάσει την παλιά της λάμψη αλλά πάντοτε παραμένει μια υπολογίσιμη ομάδα. Το ποδόσφαιρο που παίζει βασίζεται πολύ στα σωματικά προσόντα (Physical game), την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα.
Είναι δύσκολο για οποιονδήποτε προπονητή να διαβάσει το παιχνίδι της και να καταστρώσει την πρέπουσα τακτική.
Η επιθετική γραμμή της Νιγηρίας είναι πολύ ισχυρή και παραγωγική και βασίζεται στους Martins, Yakubu Aiyegbeni και Peter Odemwingie αλλά και στον πολύπειρο Kanu ο οποίος είναι έτοιμος για το κύκνειο άσμα του σαν ποδοσφαιριστής.

Προπονητής της ομάδας είναι ο πολύπειρος Lars Lagerback ο οποίος αντικατέστησε τον Shaibu Amodu μετά την αποτυχία της Νιγηρίας στο 2010 CAF Africa Cup of Nations στην Ανγκόλα. Ο 61χρονος Lagerback ήταν στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής Σουηδίας για πάνω απο μια δεκαετία, είτε σαν πρώτος προπονητής είτε σαν συνεργάτης.

Η κατάκτηση του τροπαίου από την Νιγηρία δίνει καλύτερη απόδοση ***, ενώ η πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ δίνει ***.

Για το πρώτο μάτς του ομίλου με την Αργεντινή η απόδοση για νίκη της Νιγηρίας είναι ***.

Νότια Κορέα

Η Νότιος Κορέα είναι η πιο δημοφιλής και επιτυχημένη ομάδα της ασιατικής ηπείρου. Επίσης είναι και αυτή που έχει δώσει τις περισσότερες παρουσίες στα Παγκόσμια Κύπελλα. Μετά από πολλά χρόνια αποφάσισε να κάτσει ένας Κορεάτης προπονητής στον πάγκο της ομάδας και να διεκδικήσει ο,τι καλύτερο μπορεί σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Η ομάδα της Νοτίου Κορέας είναι πλέον γνωστή στο ευρύ κοινό, εν αντιθέσει με το προηγούμενο Μουντιάλ. Πλέον όλοι γνωρίζουν ότι είναι μια ομάδα που βασίζεται στην ταχύτητα ,το συνεχές πρέσσινγκ και την αντοχή. Το να υποτιμήσει κανείς τους Κορεάτες πιθανόν να του κοστίσει ακριβά.
Η ομάδα δν στερείται των δικών της «τοπικών» σταρ! Ο Park Ji-Sung της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Park Chu-Young της Monaco εγγυώνται την μεταλαμπάδευση γνώσεων και εμπειριών στους υπόλοιπους νεαρούς και ενθουσιώδεις παίκτες της ομάδας.
Προπονητής της ομάδας είναι ο Huh Jung-Moo, ο οποίος απο το 2007 και μετά που ανέλαβε κουβαλάει ένα βαρύ φορτίο, καθώς προκάτοχοί του ήταν οι Ολλανδοί Dick Advocaat και ο κορυφαίος ίσως προπονητής του κόσμου, ο Guus Hiddink.

Ο ίδιος ο Jung-Moo δεν στερείται ιδίας πείρας μιας και το 1986 στο Μεξικό σαν παίκτης είχε σκοράρει και μάλιστα εναντίον της Ιταλίας.

Η απόδοση για κατάκτηση του Μουντιάλ από τη Νότια Κορέα είναι ***.
Πιθανή πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση του Μουντιάλ πληρώνει με απόδοση ***, ενώ για το πρώτο ματς με την Ελλάδα, πιθανή νίκη της Κορέας δίνει καλύτερη απόδοση την ***.

Αγγλία

Η Εθνική Αγγλίας με Ιταλό προπονητή! Μπορεί να φαίνεται οξύμωρο το να έχει προσλάβει ξένο προπονητή η πιο ποδοσφαιρικά σοβινιστική χώρα του κόσμου, αλλά πολλοί στη γηραιά Αλβιώνα ελπίζουν σε κάτι διαφορετικό με τον Φάμπιο Καπέλο στον πάγκο της ομάδας..

Πόσες και πόσες φορές δεν έχει ακουστεί άραγε η φράση «αυτό το Μουντιάλ/Euro, είναι η σειρά της Αγγλίας να το πάρει»? Άλλες τόσες φορές η Εθνική Αγγλίας μοίρασε απογοήτευση στους πολυπληθείς οπαδούς της ανά τον κόσμο. Το μόνο που έχει αλλάξει αυτή τη χρονιά είναι ο προπονητής. Θα μπορέσει ο Καπέλο να δώσει στην Αγγλία αυτό που της έλειπε τα προηγούμενα χρόνια?
Αν κρίνουμε από το πόσο σημαντικό είναι το θέμα «προπονητής» στις ομάδες σήμερα, τότε ναι, μπορεί!
Τα αστέρια της ομάδας είναι γνωστά.. Γουέιν Ρούνευ, Φράνκ Λαμπάρντ. Στίβεν Τζέραρντ, Ρίο Φέρντιναντ κτλ κτλ.. Ο προπονητής είναι επίσης γνωστός. Έμπειρος με φοβερές περγαμηνές. Θα καταφέρει το σύνολο αυτό να πετύχει κάτι καλό στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής? Ο χρόνος θα δείξει…
Στοιχηματικά όπως και σε κάθε μεγάλη διοργάνωση η Αγγλία παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και στέλνει πολύ κόσμο στον λεγόμενο «κουβά» : )
Φέτος, πιθανή κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου απο την Αγγλία πληρώνει με απόδοση ***…
H πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ έχει σαν καλύτερη απόδοση *** ενώ στο πρώτο ματς με την Αμερική, νίκη της Αγγλίας δίνει ***.

ΗΠΑ

Πολλοί είναι εκείνοι που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους τόσα χρόνια διότι η Αμερική δεν ανέβηκε στην κορυφή της ποδοσφαιρικής πυραμίδας όπως είχε προβλεφθεί από τους «ειδικούς» πριν από πολλά χρόνια.

Παρ’όλα αυτά η Εθνική ομάδα της Αμερικής παραμένει μια μικρομεσαία δύναμη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Συνεχίζει επίσης να στηρίζεται στον Landon Donovan. O άσσος των Los Angeles Galaxy παραμένει η ηγετική φυσιογνωμία στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια της Αμερικής, έχοντας άξιους συμπαραστάτες μερικούς αξιόλογους παίκτες όπως οι Oguchi Onyewu, Michael Bradley και Jozy Altidore.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Bradley ο οποίος μετά απο πολλά χρόνια σαν περιστασιακός προπονητής, απέδειξε οτι αξίζει μια μόνιμη θέση στην εθνική. Μάλιστα στο Confederations Cup του 2009 κατάφερε να αποκλείσει την Ισπανία στα ημιτελικά και να ηττηθεί με 3-2 νίκες απο τη Βραζιλία στους τελικούς,

Κατάκτηση του τροπαίου απο την Εθνική ομάδα της Αμερικής, δίνει απόδοση *** ενώ πιθανή πρόκριση στην επόμενη φάση δίνει ***.

Το πρώτο μάτς του ομίλου με την Αγγλία δίνει για πιθανή νίκη της Αμερικής ***  ενώ το Χ δίνει ***.

Αλγερία

Την τελευταία φορά που η Εθνική ομάδα της Αλγερίας βρέθηκε σε Μουντιάλ, ήταν το 1986 στο Μεξικό. Τώρα, μετά από 24 χρόνια “φαγούρας” η Αλγερία επιστρέφει.

Μην έχοντας πολλά να δείξει από άποψη ταλέντου και εμπειριών, διαθέτει μερικούς αξιόλογους παίκτες όπως οι Madjid Bougherra, Nadir Belhadj και Antar Yahia.. Επίσης γρίφο αποτελεί και η έμφαση του δικού μας Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος περίμενε αυτή την ευκαιρία πώς και πώς.

Πιθανή(ή μάλλον απίθανη) κατάκτηση του τροπαίου από την Αλγερία δίνει απόδοση *** ενώ πιθανή πρόκριση από τη φάση των ομίλων δίνει ***.

Τέλος το πρώτο μάτς με την Σλοβενία πληρώνει με *** για πιθανή νίκη της Αλγερίας.

Σλοβενία

H Σλοβενία, αυτή η μικρή χώρα των 2 εκατομμυρίων κατοίκων, για να βρεθεί στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής κατάφερε να αφήσει έξω την Πολωνία, την Ρωσία και την Τσεχία. Κάτι εκπληκτικό αν αναλογιστεί κανείς τις αναλογίες μεταξύ των ομάδων αλλά και των χωρών…
H ομάδα της Σλοβενίας δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να δείξει πέραν μερικών καλών παικτών όπως οι Milivoje Novakovic και Robert Koren. Προπονητής της ομάδας είναι ο Matjaz Kek, πρώην παίκτης της Maribor.
Πιθανή κατάκτηση του τροπαίου από την Σλοβενία δίνει απόδοση *** ενώ η πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ δίνει ***.

το πρώτο ματς με την Αλγερία πληρώνει για πιθανή νίκη της Σλοβενίας ***.

Γερμανία

Τα πάντσερ είναι εδώ!!! Η θρυλική «νασιοναλμανσαφτ» σε άλλη μία μεγάλη διοργάνωση, όπως άλλωστε δίνει το παρών ανελλιπώς. Η 3 φορές κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 1954, 1974 και 1990 καλείται για άλλη μια φορά να δείξει ότι αξίζει να συγκαταλέγεται στα φαβορί..

Είναι γνωστό ότι ο ποδοσφαιρικός εγωισμός των Γερμανών έχει θιγεί ανεπανόρθωτα τα τελευταία χρόνια. Η τελευταία μεγάλη φουρνιά καλών παικτών (Κλίνσμαν, Ματέους, Όλιβερ Κάν, Μπίρχοφ κτλ κτλ) έχει πλέον παραδώσει τα σκήπτρα σε μία νεότερη αμφιβόλου ποιότητας γενιά.

Αρκεί το ποδοσφαιρικό πείσμα των Γερμανών, και η αγωνιστική πειθαρχία για να φέρει το βαρύτιμο τρόπαιο στη Γερμανία από τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής?

Το να πούμε πάντως ότι η εθνική ομάδα της Γερμανίας δεν διαθέτει καθόλου ταλαντούχους ποδοσφαιριστές θα είναι άδικο. Οι Lahm, Schweinsteiger, καθώς και ο Podolski, αποτελούν αδιαμφισβήτητα ισχυρές προσωπικότητες και είναι πολύ ικανοί παίκτες. Μαζί τους και ο 33χρονος πλέον Ballack ο οποίος είναι έτοιμος για το κύκνειο άσμα του αναφορικά με τόσο μεγάλες διοργανώσεις και ελπίζει σε θριαμβευτική «έξοδο» από την ενεργό δράση. Ο 33χρονος πολύπειρος και μπαρουτοκαπνισμένος επιτελικός, αναμένεται να διαδραματίσει ρόλο ηγέτη σε όλα τα επίπεδα για την ομάδα των Γερμανών.

Στοιχηματικά τώρα η Γερμανία ακόμα θεωρείται υπολογίσιμο μέγεθος και πιθανή κατάκτηση του τροπαίου από αυτή, πληρώνει με απόδοση ***, ενώ η πρόκριση στην επόμενη φάση με ***.

Το πρώτο ματς με την Αυστραλία δίνει για νίκη των «πάντσερ» ***.

Αυστραλία

Τα καγκουρό είναι πάλι εδώ. Μετά τον αποκλεισμό τους από την Ιταλία,με γκολ στα τελευταία λεπτά, στην φάση των νοκ-άουτ αγώνων στο Μουντιάλ του 2006, η εθνική Αυστραλίας επέστρεψε δυναμικά!!

Μπορεί πλέον να μην κάθεται στον πάγκο ο μεγάλος Χίντινγκ, αλλά ο τωρινός προπονητής της ομάδας, Pim Verbeek, χαίρει αποδοχής και καθολικού σεβασμού από όλους τους παίκτες της ομάδας.

Λάτρης της πειθαρχίας και της χαλύβδινης άμυνας, ο Verbeek έχει στα χέρια του μία σκληροτράχηλη και δυναμική ομάδα που στηρίζεται στο physical game στην δύναμη και στο εκτόπισμα των παικτών της.

Ο πιο γνωστός παίκτης και «σταρ» της ομάδας είναι σίγουρα ο Harry Kewell, αλλά ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην φοβερή αμυντική γραμμή της ομάδας που στο δρόμο για τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της για 7 συνεχόμενα ματς.

Πιθανή κατάκτηση του τροπαίου από τα «καγκουρό» δίνει απόδοση ***, ενώ πιθανή πρόκριση της στην επόμενη φάση ***
Στο πρώτο μάτς με την Γερμανία η ισοπαλία πληρώνει με
***, ενώ η νίκη της Αυστραλίας με ***.

Σερβία

Η «μεγάλη των πλάβι σχολή» είναι και πάλι εδώ. Αν και πλέον ίσως να μην είναι και τόσο μεγάλη μετά τον κατακερματισμό της χώρας σε μικρότερα κομμάτια..

Στο προηγούμενο Μουντιάλ της Γερμανίας το 2006, η Σερβία (Σερβία-Μαυροβούνιο) έχασε και τα 3 ματς του ομίλου της και αποκλείστηκε άδοξα από την πρώτη κιόλας φάση.

Ερωτηματικό παραμένει αν θα καταφέρει σε αυτό το Μουντιάλ να παρουσιάσει κάτι καλύτερο, μιας και πλέον δεν αποτελεί το φόβητρο του παρελθόντος.

Στις τάξεις της διαθέτει μερικούς αξιόλογους παίκτες, όπως ο Nemanja Vidic που αποτελεί εγγύηση για την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Επίσης οι Stankovic και Jovanovic είναι ικανοί να απειλήσουν οποιαδήποτε στιγμή την αντίπαλη εστία με αποτελεσματικότητα.

Πιθανή κατάκτηση του τροπαίου από τη Σερβία δίνει *** ενώ η πρόκριση στην επόμενη φάση δίνει ***.
To πρώτο ματς με την Γκάνα δίνει για νίκη της Σερβίας ***, ενώ το Χ δίνει ***.

Γκάνα

Η εθνική ομάδα της Γκάνας καλείται να αποδείξει ότι δίκαια τείνει να αναδειχτεί στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική δύναμη της «μαύρης» ηπείρου. Με μερικούς παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως οι Essien, Muntari, Appiah και μεγάλη δίψα για διάκριση, η Γκάνα κατεβαίνει με αξιώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο πρώην προπονητής του Ερυθρού Αστέρα Milovan Rajevac, θα προσπαθήσει να κοουτσάρει με επιτυχία αυτό το νεανικό και φιλόδοξο σύνολο. Ο ίδιος άλλωστε έχει δηλώσει οτι γνωρίζει τις δυνατότητες της ομάδας του καθώς και των αντιπάλων της, και πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει πολύ μακρυά με αυτή την ομάδα!!

Στοιχηματικά η ομάδα της Γκάνας θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική από το stoixima.com.gr και πιθανή(!) κατάκτηση του τίτλου από αυτήν δίνει απόδοση ***. Η πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση του Μουντιάλ πληρώνει με ***, ενώ στο πρώτο ματς με την Σερβία η νίκη της Γκάνας δίνει ***.

Ολλανδία

Η εθνική Ολλανδίας πάντα ήταν ένα από τα φαβορί, σε κάθε διοργάνωση αλλά σχεδόν πάντα απογοήτευε τους οπαδούς και φίλους της. Εκτός απο το 1988 όταν και κατέκτησε το Ευρωπαικό τρόπαιο.

Έχοντας δεί μεγάλους παίκτες να φοράνε την πορτοκαλί φανέλα(απο πού να ξεκινήσει και πού να τελειώσει κανείς.. Κρόιφ, Φαν Μπάστεν, Νιστεροι, Ντε Μπουρ, Φαν Ντερ Σάρ κτλ κτλ), οι απανταχού φίλοι των «οράνιε» περιμένουν φέτος να δουν κάτι καλύτερο από ότι άλλες χρονιές.

Άλλωστε ο βοηθός προπονητή και άλλοτε παίκτης της ομάδας Φράνκ Ντε Μπούρ μίλησε για «αποστολή» κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου!!

Η σύνθεση της ομάδας δεν στερείται μεγάλων παικτών, όπως οι Van Bommel , Van Der Vaart, o Huntelaar, καθώς και οι Van Persie και Dirk Kuyt.

Αν η δήλωση του Φράνκ Ντε Μπούρ για κατάκτηση του τροπαίου βγει αληθινή, τότε όποιος στοιχηματίσει υπέρ της Ολλανδίας για κατάκτηση του Μουντιάλ θα πληρωθεί με απόδοση ***.

Η πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση δίνει μόλις ***, μιας και είναι το απόλυτο φαβορί του ομίλου.

Πιθανή νίκη στο πρώτο ματς με τη Δανία δίνει απόδοση ***, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα ***.

Δανία

Η Δανία είναι αυτό που ήταν πάντα. Ένα αξιοσέβαστο σύνολο απόλυτα επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που προσπαθούν για το καλύτερο. Φτάνει όμως αυτό?

Με εξαίρεση το 1992 όταν και κατέκτησε το Euro στα γήπεδα της γειτονικής Σουηδίας, η εθνική ομάδα της Δανίας δεν έχει να επιδείξει τίποτα το αξιόλογο.

Η ομάδα στηρίζεται σε παίκτες όπως ο Tommason της Φέγενορντ καθώς και στους Daniel Jensen (Βέρντερ Βρέμης), Christian Poulsen (Γουβέντους) και Rommedahl (Ajax). Προπονητής της ομάδας είναι ο Morten Olsen, ο οποίος είναι σε αυτή τη θέση μια δεκαετία τώρα.

Η Δανία συγκαταλέγεται στα αουτσάιντερ του θεσμού και πιθανή κατάκτηση του τροπαίου πληρώνει με ***. Η πρόκριση της Δανίας στην επόμενη φάση έχει απόδοση ***.

Το πρώτο μάτς του ομίλου μεταξύ Ολλανδίας και Δανίας δίνει *** για πιθανή νίκη της Δανίας και *** αν λήξει ισόπαλο.

Ιαπωνία

Η εθνική ομάδα της Ιαπωνίας βρίσκεται για 4η φορά στην ιστορία της σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ίσως καλύτερη ομάδα της Ασιατικής ηπείρου, έχοντας κατακτήσει τα 3 από τα τελευταία 5 κύπελλα εθνών στην Ασία, φιλοδοξεί σε κάτι σπουδαίο στο φετινό Μουντιάλ.

Το αστέρι της ομάδας είναι ανδιαμφισβήτητα ο Shunsuke Nakamura της Εσπανιόλ και ηγέτης της άμυνας ο 33χρονος Yuji Nakazawa.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Okada που θεωρείται ένας ιδιαίτερα χαρισματικός προπονητής στον τομέα της τακτικής.

Η κατάκτηση του τροπαίου από την Ιαπωνία δίνει απόδοση ***.

Πιθανή πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού έχει σαν καλύτερη απόδοση ***.

Καμερούν

Η ιστορικότερη ομάδα της Αφρικανικής ηπείρου, και η πρώτη στην κατάταξη της FIFA δίνει για άλλη μια φορά το παρών στη μεγαλύτερη διοργάνωση επιπέδου εθνικών ομάδων.

Το αστέρι της ομάδος είναι ο Σαμουέλ Ετό της Ίντερ. Ο «πυραυλοκίνητος» επιθετικός του Καμερούν αναμένεται να αποτελέσει το βασικό όπλο στη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Γάλλος Paul Le Guen, ο οποίος άλλαξε την εικόνα της ομάδας με το που ανέλαβε. Ο 45χρονος εμπειρότατος τεχνικός έχει δουλέψει σε πολλές ευρωπαικές ομάδες με αρκετή επιτυχία, όπως στις Lyon, St Ettien, και Rangers.

O Σαμουέλ Ετό άλλωστε δήλωσε οτι επιτέλους η ομάδα έμαθε να παίζει οργανωμένα και προειδοποίησε οτι θα αποτελέσουν έναν εξαιρετικά επικίνδυνο αντίπαλο.

Η κατάκτηση του τροπαίου απο το καμερούν δίνει σαν καλύτερη απόδοση *** ενώ πιθανή πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού δίνει ***.

Το πρώτο μάτς του ομίλου με την Ιαπωνία πληρώνει με καλύτερη απόδοση *** για νίκη του Καμερούν.

Ιταλία

Η Ιταλία είναι η μόνη ομάδα μαζί με την εθνική Βραζιλίας που έχει κατακτήσει 2 συνεχόμενα τρόπαια Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 1934 και 1938. Συνολικά έχει κατακτήσει την πρωτιά 4 φορές σε Μουντιάλ με πιο πρόσφατη το 2006, στον αλησμόνητο τελικό με την Γαλλία του Ζιντάν…

Στον πάγκο της ομάδας κάθεται ο κορυφαίος προπονητής Μαρτσέλο Λίππι ο οποίος κατά τη γνώμη μας εδώ στο stoixima.com.gr είναι και ο στάρ της ομάδας. Έχοντας στο παλμαρέ του αμέτρητες διακρίσεις και δόξα, ο ιταλός τεχνικός καλείται να δείξει οτι και τώρα στα 61 του χρόνια παραμένει ανταγωνιστικός σε κορυφαίο επίπεδο.

Άλλωστε η Ιταλία είναι μια ομάδα που έχει έφεση να εφαρμόζει κατα γράμμα την προπονητική τακτική και εν εντιθέσει με άλλες φύσει επιθετικές και άναρχες ομάδες προσφέρεται για έναν προπονητή του βεληνεκούς του Λίππι.

Οι παίκτες πάνω στους οποίους θα στηριχτούν οι Νερατζούρι είναι οι γνωστοί πλέον σε όλους Μπουφόν, Γκατούζο, Καναβάρο. Οι 3 αυτοί αθλητές με την εμπειρία που τους διακρίνει θα είναι οι ηγέτες της εθνικής ομάδας της Ιταλίας.

Απο στοιχηματικής άποψης η Ιταλία προσφέρει ευκαιρίες για κέρδη δίνοντας σαν απόδοση για κατάκτηση του τροπαίου ***, ενώ η πρόκρισή της στην επόμενη φάση είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη με απόδοση ***.

Για το πρώτο ματς με την Παραγουάη η νίκη της Ιταλίας δίνει σαν καλύτερη απόδοση ***.

Παραγουάη

Στην 8η εμφάνιση της σε Παγκόσμιο Κύπελλο η εθνική ομάδα της Παραγουάης ευελπιστεί σε κάτι καλό και αυτό παρότι ποτέ σε Μουντιάλ δεν έχουν πάει πιο μακρυά από τη φάση των 16 και ποτέ δεν έχουν κερδίσει 2 παιχνίδια στη σειρά

Στον πάγκο της ομάδας κάθεται ο Αργεντίνος Gerardo Martino. Ο 48χρονος τεχνικός είναι λάτρης της σκληρής δουλειάς και του χαμηλού προφίλ. Φαίνεται ότι έχει ταιριάξει απόλυτα με την εθνική ομάδα της Παραγουάης και έχει καταφέρει αυτό που δεν μπόρεσαν να καταφέρουν οι προκάτοχοί του.

Τα «αστέρια» της ομάδας είναι οι Oscar Cardozo, Nelson Haedo Valdez και φυσικά ο Roque Santa Cruz που έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη.

Πιθανή κατάκτηση του τροπαίου από την Παραγουάη δίνει σαν καλύτερη απόδοση ***.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού *** ενώ η νίκη στο πρώτο μάτς με την Ιταλία ***.

Νέα Ζηλανδία

Η Νέα Ζηλανδία είναι πάλι εδώ!!! Μετά από 28 χρόνια απουσίας από το Μουντιάλ (τελευταία φορά ήταν το 1982 στην Ισπανία), βρίσκεται και πάλι στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο.

Έχοντας στον πάγκο της ομάδας έναν προπονητή ο οποίος ήταν μέλος, σαν ποδοσφαιριστής, της θρυλικής εκείνης φουρνιάς του 1982, τον Ricki Herbert, η Νέα Ζηλανδία κατεβαίνει στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής σαν το απόλυτο αουτσαίντερ. Κατεβαίνει για να απολαύσει το ποδόσφαιρο και να δείξει ότι μπορεί να σταθεί στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Ο πιο γνωστός και συνάμα αξιόπιστος ποδοσφαιριστής της ομάδας είναι ο Ryan Nelsen, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην αγγλική Blackburn.

Όπως είπαμε και πριν η Νέα Ζηλανδία είναι το απόλυτο αουτσάιντερ, με απόδοση σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου ***!!!!!!

Σε περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού, η καλύτερη απόδοση είναι ***.

To πρώτο ματς με τη Σλοβακία δίνει *** για νίκη της Νέας Ζηλανδίας, ενώ δίνει *** στην ισοπαλία.

Σλοβακία

Η εθνική Σλοβακίας θα βρεθεί για πρώτη φορά σε Μουντιάλ έχοντας αφήσει στο παρελθόν τις χρυσές εποχές των αρχών της δεκαετίας του 90’ όταν δίδασκε ποδόσφαιρο σαν Τσεχοσλοβακία.

Μην έχοντας να επιδείξει ιδιαίτερα αξιόλογους και έμπειρους παίκτες, και απλά έχοντας έναν προπονητή ισχυρής προσωπικότητας, τον Vladimir Weiss, η Σλοβακία ταξιδεύει στη Νότια Αφρική χωρίς ιδιαίτερες βλέψεις.

Πιθανή κατάκτηση του τροπαίου από τη Σλοβακία έχει σαν καλύτερη απόδοση ***.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση πληρώνει με ***.

To πρώτο μάτς με τη Νέα Ζηλανδία έχει απόδοση *** για νίκη της εθνικής Σλοβακίας.

Ακτή Ελεφαντοστού

Η Ακτή Ελεφαντοστού είναι μια πραγματικά υπολογίσιμη δύναμη στο παγκόσμιο στερέωμα, αρκεί να δεί κανείς τους παίκτες τους οποίους διαθέτει αλλά και τις στοιχηματικές αποδόσεις οι οποίες δείχνουν ότι οι εταιρείες στοιχήματος την λαμβάνουν πραγματικά υπ’όψιν τους…

Η Ακτή Ελεφαντοστού είναι η μόνη ομάδα που έχει σκοράρει σε όσα μάτς παγκοσμίου κυπέλλου έχει αγωνιστεί. Διαθέτει παίκτες όπως οι Ντρογκμπά, Γιάγια Τουρέ, Καλού. Έμπουε, Κόλο Τουρέ κτλ κτλ.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Βόσνιος Vahid Halilhodzic.

Στοιχηματικά τώρα.. Πιθανή κατάκτηση του τροπαίου απο την ομάδα έχει καλύτερη απόδοση *** ενώ για νίκη στο πρώτο με την Πορτογαλία έχει ***.

Βραζιλία

Μουντιάλ χωρίς τη Βραζιλία δεν γίνεται. Ή μάλλον Μουντιάλ χωρίς τη Βραζιλία σαν φαβορί δεν γίνεται….

Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας είναι η μόνη ομάδα που έχει καταφέρει να κατακτήσει 5 φορές το Μουντιάλ. Συνολικά έχει 64 νίκες στη διοργάνωση, 14 ήττες και 14 ισοπαλίες. Αριθμός πραγματικά εντυπωσιακός!

Το να ψάξει κανείς να βρει παίκτες που δεν ξεχωρίζουν μέσα στην εντεκάδα της Βραζιλίας, κάποτε ήταν ακατόρθωτο. Με τα χρόνια όμως να περνούν, ακόμα και αυτή η ομάδα έχασε λίγη απο την παλιά της λάμψη.. Οπωσδήποτε όμως οι Κακά, Ντιέγκο, Λούσιο, Ζούλιο Σέζαρ και Λουίς Φαμπιάνο θα είναι οι ηγέτες της φετινής προσπάθειας. Στον πάγκο της ομάδας θα κάθεται ο πάλαι ποτέ άσσος της ομάδας Ντούνγκα.

Πιθανή κατάκτηση του τροπαίου απο την Βραζιλία πληρώνει με ***, ενώ η νίκη στο ματς με την Βόρεια Κορέα δίνει ***.

Βόρεια Κορέα

Έχοντας συμμετάσχει μόνο μια φορά σε Μουντιάλ( όπου όμως φτάσανε μέχρι τους 8 ) και με τα 2/3 των παικτών να αγωνίζονται σε τοπικούς συλλόγους, η Βόρεια Κορέα είναι το απόλυτο αουτσάιντερ του θεσμού μαζί με τη Νέα Ζηλανδία.

Πιθανή κατάκτηση του τροπαίου από τους Ασιάτες έχει σαν καλύτερη απόδοση *** ενώ η νίκη επί της Βραζιλίας στον πρώτο αγώνα έχει ***.

Πορτογαλία

Έχοντας φτάσει μέχρι τον τελικό του Euro 2004 (όπου ηττήθηκε απο την Ελλάδα!!!) και τον ημιτελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006, η Πορτογαλία κατεβαίνει στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής με σκοπό να πάρει επιτέλους κάτι παραπάνω από κάποιες καλές εμφανίσεις.

Έχοντας παίξει φανταστικό ποδόσφαιρο κατά καιρούς, και θυμίζοντας σε όλους μας μία μικρή «ευρωπαική» Βραζιλία, η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας με τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο στη σύνθεσή της είναι έτοιμη για κάτι μεγάλο φέτος.

Στον πάγκο της ομάδας θα κάθεται ο πολύπειρος Carlos Queiroz ο οποίος θεωρείται ο μέντορας της μεγάλης φουρνιάς των Λουίς Φίγκο, Ρουί Κόστα κτλ.

Εντός των τεσσάρων γραμμών τώρα η ομάδα της Πορτογαλίας θα στηριχτεί στον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως είπαμε και πριν, καθώς και στην εμπειρία των Ντέκο και Σιμάο που αναμένεται να δώσουν μάχες στη μεσαία γραμμή

Στοιχηματικά τώρα, μια πιθανή κατάκτηση του τροπαίου από την Πορτογαλία πληρώνει με ***.

Η νίκη στο πρώτο ματς με την Ακτή του Ελεφαντοστού δίνει σαν καλύτερη απόδοση ***.

Χιλή

Μετά από 12 χρόνια απουσίας η εθνική ομάδα της Χιλής βρίσκεται και πάλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο! Η τελευταία φορά ήταν το 1998 όταν στη Χιλή παίζανε κάποιοι πραγματικά σπουδαίοι παίκτες όπως οι Μαρτσέλο Σάλας και Ιβάν Ζαμοράνο

Πλέον οι στάρ της ομάδας είναι οι Matias Fernandez, Alexis Sanchez και ο Humberto Suazo. Εμφανώς λοιπόν η Χιλή στερείται κύρους και σεβασμού που απολάμβανε τις περασμένες δεκαετίες, όταν στην ομάδα αγωνίζονταν παίκτες που διέπρεπαν σε μεγάλες ευρωπαικές ομάδες..

Προπονητής της ομάδας είναι ο Marcelo Bielsa. Ο τέως τεχνικός της εθνικής Αργεντινής θα κληθεί να αποδείξει αν όντως μπορεί να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους και αν το παρατσούκλι που έχει (El Loco= ο τρελός) ,εξαιτίας της αφοσίωσης του στο ποδόσφαιρο, εμπεριέχει κάποιο μέρος αλήθειας.

Στοιχηματικά τώρα η κατάκτηση του τροπαίου από την Χιλή πληρώνει με απόδοση *** ενώ η πιθανή πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση έχει καλύτερη απόδοση ***.

Ισπανία

Το αδιαφιλονίκητο φαβορί του θεσμού, όπως και κάθε θεσμού που συμμετέχει τα τελευταία χρόνια.. Η πιο πλήρης ομάδα με διαφορά. Η Ισπανία πηγαίνει στη Νότια Αφρική έχοντας όλα τα φώτα της προσοχής στραμένα πάνω στα αστέρια της.

Από πού να αρχίσει και πού να τελειώσει κανείς. Κασίγιας, Τόρες, Τσάβι, Βίγια, Πουγίολ και μία σειρά παικτών που διαπρέπουν σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Χωρίς να υστερεί σε καμμία θέση η εθνική ομάδα της Ισπανίας, δίκαια μπορεί να πεί κανείς οτι έχει εκθρονίσει την Βραζιλία απο την κορυφή του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Ντελ Μπόσκε, ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχοντας λοιπόν μία πλειάδα αστέρων να διαχειριστεί ώστε να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο ο Ντελ Μπόσκε καλείται να πετύχει ό,τι δεν έχει πετύχει η Ισπανία σε κανένα από τα 12 Μουντιάλ που έχει συμμετάσχει.

Η Ισπανία είναι το απόλυτο φαβορί του θεσμού, γιαυτό και πιθανή κατάκτηση του τροπαίου από αυτήν έχει σαν καλύτερη απόδοση ***, που είναι και η χαμηλότερη απόδοση από όλες τις ομάδες.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ έχει απόδοση ***, ενώ η νίκη στο πρώτο ματς με την Ελβετία ***.

Ελβετία

Η εθνική ομάδα της Ελβετίας για ένατη φορά θα βρεθεί στο προσκήνιο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου συμμετέχοντας στην κορυφαία αυτή διοργάνωση..

Έχοντας στον πάγκο της ομάδας τον κορυφαίο προπονητή Ότμαρ Χίτσφελτ, ο οποίος δήλωσε σίγουρος ότι φέτος κάτι καλό θα προκύψει για την ομάδα, η εθνική Ελβετίας ταξιδεύει στη Νότια Αφρική με αισιοδοξία.

Παίκτες-αστέρια μεγάλου βεληνεκούς μπορεί να μην διαθέτει η Ελβετία, αλλά σίγουρα στις τάξεις της υπάρχουν ορισμένοι πολύ αξιόλογοι αθλητές.

Πιθανή κατάκτηση του τροπαίου από την Ελβετία, έχει απόδοση ***, ενώ η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης έχει σαν καλύτερη απόδοση ***.

Η νίκη της Ελβετίας στο πρώτο ματς με την Ισπανία έχει απόδοση ***.

Ονδούρα

Μετά από μία συναρπαστική πρόκριση, η Ονδούρα βρίσκεται για δεύτερη φορά σε Μουντιάλ!

Μετά από πολλές περιπέτειες με αλλαγές προπονητών και πλέον έχοντας στον πάγκο της τον 42χρονο Κολομβιανό Rueda, η Ονδούρα δείχνει να έχει βρει τον δρόμο της.

Η Ονδούρα είναι ένα από τα αουτσάιντερ για την κατάκτηση του τροπαίου και ένα τέτοιο σενάριο έχει απόδοση *** .

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού έχει σαν καλύτερη απόδοση ***, ενώ το πρώτο ματς με την Χιλή έχει σαν καλύτερη απόδοση ***.

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button