Προγνωστικά Στοιχήματος

Ελλάδα vs Νιγηρία – Προγνωστικά για την Εθνική Ελλάδος την Πέμπτη 17-6-2010 (Greece – Nigeria)

Ο επόμενος αγώνας της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ του 2010 είναι την Πέμπτη 17 Ιουνίου στις 17:00 (τηλεοπτική μετάδοση ΝΕΤ) κόντρα στη Νιγηρία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο Φρι Στέιτ του Μπλουμφοντέιν και είναι καθοριστικής σημασίας τόσο για τη φήμη της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, όσο και για τη διατήρηση των όποιων ελπίδων πρόκρισης στη φάση των 16, μετά από την καταστροφική πρεμιέρα με την ήττα με 2-0 από την Κορέα.

Μία πρεμιέρα στην οποία η Ελλάδα απογοήτευσε τους φίλους της όχι μόνο με την ήττα της, αλλά κυρίως με την κάκιστη εμφάνισή της, χωρίς σύστημα, νεύρο και πάθος. Προφανώς στην εικόνα αυτή έβαλε και το χέρι του και ο Ρεχάγκελ, που εξέπληξε αρνητικά τους πάντες με τη σύνθεση, τη διάταξη της ομάδας και τις αλλαγές. Οι εμπνεύσεις του Γερμανού δικαιολογημένα προκάλεσαν αντιδράσεις και ερωτήματα για το αν το χειμώνα παρακολούθησε καθόλου τους παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα ή έβλεπε μόνο τη Μπουντεσλίγκα. Μετά την έντονη κριτική για τις επιλογές του αναμένουμε στο δεύτερο παιχνίδι να είναι πιο ορθολογικός, μιας και σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορεί να δικαιολογηθεί σε περίπτωση που έρθει ένα δεύτερο άσχημο αποτέλεσμα.

Αντικειμενικά, ο πρώτος στόχος της Εθνικής Ελλάδας στο ματς με τη Νιγηρία θα πρέπει να είναι να πετύχει επιτέλους το πρώτο της γκολ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 4 παιχνίδια χωρίς γκολ, κάτι που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ. Δεύτερος στόχος θα πρέπει να είναι να κερδίσει τον πρώτο της βαθμό σε Μουντιάλ, μετά από 4 αγώνες χωρίς βαθμό. Από εκεί και πέρα, αν μπορέσει κάτι περισσότερο θα είναι καλοδεχούμενο, αλλά οι Έλληνες φίλαθλοι θα είναι ευχαριστημένοι έστω και με ένα γκολ και ένα βαθμό, μετά από αυτά που είδαν στον πρώτο αγώνα.

Οι Νιγηριανοί από την πλευρά τους, έχοντας δει την εικόνα που παρουσίασε η Ελλάδα, θεωρούν ότι θα καταφέρουν να νικήσουν το παιχνίδι και να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης. Μαζί τους συμφωνούν και οι bookmakers που τους θεωρούν φαβορί.

Αν και τα προγνωστικά μας δεν είναι καλά για την Εθνική μας, εμείς θα επιλέξουμε τη νίκη της Εθνικής σαν το σημείο που θα ποντάρουμε, λόγω της πολύ καλής απόδοσης, που δεν ανταποκρίνεται στην αξία των παικτών. Αν όμως κατά την ανακοίνωση των ενδεκάδων που θα ξεκινήσουν ακούσουμε πάλι παράλογες επιλογές, τότε θα αλλάξουμε το ποντάρισμά μας πριν την έναρξη του αγώνα.

Ξεκινώντας το παιχνίδι και βλέποντας και την διάταξη και την τακτική, μπορεί να ψάξουμε για ευκαιρίες στις προσφορές που θα υπάρχουν εκείνη την ώρα στο live στοίχημα από τις στοιχηματικές.

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button