Προγνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Μπάγερν Μονάχου vs Ίντερ – τελικός Champions League (Bayern Munich-Inter Milan) 22-5-10

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε… Ίντερ εναντίον Μπάγερν ή μήπως Μουρίνιο εναντίον Φάν Γκαάλ? Οι 2 κορυφαίες ομάδες της ευρώπης και 2 απο τους καλύτερους προπονητές, ακονίζουν τα ξίφη τους ενόψει του τελικού του champions league.

Το Σάββατο 22-05-2010 στις 21:45 ώρα ελλάδος στο γήπεδο Bernabeu της Μαδρίτης στρέφεται το ενδιαφέρον όλων των ποδοσφαιρόφιλων καθώς και των φίλων του στοιχήματος. Εκεί φυσικά στρέφεται και το ενδιαφέρον του stoixima.com. Θα καταφέρει ο Ζοζέ Μουρίνιο να αποδείξει ότι δίκαια θεωρείται ένας σύγχρονος «επαναστάτης» του ποδοσφαίρου επικρατώντας ενός «μάστορα» των πάγκων όπως ο Λουίς Φάν Γκάαλ.

Η Μπάγερν Μονάχου έχοντας κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο στις εγχώριες διοργανώσεις της Γερμανίας, ρίχνει το βάρος στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, στη σκιά της απουσίας του Φράνκ Ριμπερί. Η UEFA τελικά απέρριψε την έφεση της Μπάγερν και ο γάλλος άσσος της ομάδας δεν θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό. Παρολ’ αυτά η διοίκηση της βαυαρικής ομάδας ετοιμάζεται για προσφυγή στον CAS, όπως επίσης μπορεί να βασίζεται στην εκπληκτική φόρμα όλης της ομάδας αλλά και ιδιαίτερα σε αυτή του αστεριού της Άριεν Ρομπέν ο οποίος μετά απο την ευρωπαική του περιπλάνηση πλέον δείχνει να έχει βρεί την ποδοσφαιρική του «Ιθάκη» στην Μπάγερν.

Στην αντίπερα όχθη, η Ίντερ μετά την διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία, και μετά τον χιτσκοκικό ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα δείχνει επιτέλους έτοιμη να διεκδικήσει το champions league κάτι που δεν κατάφερε να κάνει άλλες χρονιές παρά την υπερπληθώρα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που πάντα διέθετε. Η αρμάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δείχνει ένα καλοδουλεμένο σύνολο αποτελούμενο απο πειθαρχημένους και διψασμένους για διάκριση ποδοσφαιριστές..

Εδώ στο stoixima.com.gr πιστεύουμε οτι ο τελικός θα είναι πραγματικά μια παρτίδα σκάκι οπου θα κριθεί στην τακτική και την υπομονή. Από στοιχηματικής άποψης ο αγώνας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και κάθε πρόβλεψη περιέχει μεγάλη δόση ρίσκου. Εμείς στο stoixima.com.gr, μια βομάδα πριν το μεγάλο μάτς πιστεύουμε οτι το παιχνίδι δεν θα κριθεί στην κανονική διάρκεια και θα λήξει ισόπαλο.

Επίσης πιστεύουμε οτι λόγω της βαρύτητας στην άμυνα που δείχνουν και οι 2 προπονητές το παιχνίδι θα είναι under 2,5.

Για κατάκτηση του τροπαίου δίνουμε Μπάγερν.

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button