CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Αρης vs Γκόμελ – Πέμπτη 21/07 – Προγνωστικά Προκριματικά Κόνφερενς Λιγκ

Ο φιλόδοξος Αρης υποδέχεται την Πέμπτη (21/07, 21:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Γκόμελ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League και φυσικά θέλει να… επιβάλλει το νόμο του!
Αξίζει να επισημάνουμε πως η ρεβάνς θα γίνει την επόμενη Τετάρτη (27/07) ξανά στο «Κλ. Βικελίδης» λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει στην Λευκορωσία εξαιτίας του πολέμου.
O νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς, που είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στη Ζίρα από το Αζερμπαϊτζάν.

Παράλληλα, επισημαίνουμε ότι ούτε στη φάση των προκριματικών ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Έτσι, σε περίπτωση που οι δύο ομάδες μετά το τέλος και του δεύτερου αγώνα έχουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.
Ο κόουτς των «κίτρινων» Ερμάν Μπούργος θα «χρησιμοποιήσει» τα δύο ματς με την αδύναμη Γκόμελ για να βρει χημεία για την πιο απαιτητική συνέχεια που περιμένει τον Αρη.
Με τελευταίο τον πολύπειρο φορ Ζερβίνιο, ο Άρης έχει ήδη πραγματοποιήσει 8 μεταγραφές, ενώ κινείται και για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.
Την ίδια ώρα, κλείνει θετικά και η υπόθεση του 24χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού Μανού Γκαρσία.
Δεν «πατάει» καλά αγωνιστικά η Γκόμελ του κόουτς Βλάντιμιρ Νεβίνσκι, η οποία στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας μετά από 15 αγωνιστικές βρίσκεται στην 8η θέση με 22 βαθμούς.
Η επιστροφή του Χουάν Ιτούρμπε λύνει τα χέρια του προπονητή του Αρη, με την μοναδική απουσία για τον Αργεντινό τεχνικό να είναι ο μέσος Ματέο Γκαρσία (τιμωρημένος).
Το πιο πιθανό είναι να μείνει εκτός ο Ιβοριανός παιχταράς Ζερβίνιο.
Ετσι, λογικά οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν στην πρώτη μάχη με τους Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταμπό, Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Καμάτσο και Γκρέι.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,00 ο Αρης Over 2,5 γκολ στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button