CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Λέφσκι Σόφιας vs ΠΑΟΚ – Πέμπτη 21/07 – Προγνωστικά Προκριματικά Κόνφερενς Λιγκ

Το βράδυ της Πέμπτης (21/07, 20:00) στη Σόφια, ξεκινά η φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια του ΠΑΟΚ στο Conference League.
Ο «δικέφαλος του Βορρά» μετά την εξαιρετική περσινή πορεία του στη διοργάνωση, τώρα αρχίζει από τον 2ο προκριματικό γύρο και πρώτος του αντίπαλος είναι η Λέφσκι.
Η ομάδα του Σταμίρ Στοϊλοφ έχει ήδη δύο παιχνίδια στα πόδια της για το πρωτάθλημα Βουλγαρίας, στα οποία μάλιστα παρουσίασε πολύ καλή εικόνα.
Η Λέφσκι ποντάρει πολλά στην ποιοτική μεσοεπιθετική τετράδα της, η οποία αποτελείται από τον Μαροκινό επιθετικό, Μπάρι και τους τρεις μεσοεπιθετικούς, τους δύο Βραζιλιάνους, Βέλτον, Ρονάλντο και τον Βούλγαρο Κράστεφ!
Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ έδειξε στα τελευταία φιλικά του τεστ πως είναι έτοιμος για την πρώτη μονομαχία.
Πίστη στον «δικέφαλο του Βορρά» ότι μπορεί να φύγει με ένα καλό αποτέλεσμα (εν όψει της ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα στην Τούμπα) από το «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ».
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Ισπανό φορ Μπράντον Τόμας, ενώ αντίθετα χάνουν τον πρώτο ματς οι Νέλσον Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί, Τέιλορ και Μιχαηλίδης που είναι τραυματίες, αλλά και ο Ζαμπά, που είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,00 να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI


Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button