CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Γαλλία vs Ελλάδα – Δευτέρα 19/06 – Προγνωστικά Προκριματικά Euro 2024

*β’ όμιλος (προκρίνονται οι 2 πρώτοι): Γαλλία 9 β., Ελλάδα 6 β., Ολλανδία 3 β., Ιρλανδία 0 β., Γιβραλτάρ 0 β.

Κρας τεστ για την Ελλάδα κόντρα στη Γαλλία στο Stade de France του Παρισιού το βράδυ της Δευτέρας (19/06, 21:45) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.
Αναμφισβήτητα, αυτή η μονομαχία ξυπνάει μνήμες από το θρίαμβο της Εθνικής μας το 2004, τότε δηλαδή που ήταν η τελευταία φορά που οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες σε επίσημο αγώνα (στα προημιτελικά του Euro της Πορτογαλίας)!
Οι «τρικολόρ» βρίσκονται στην 1η θέση του β’ ομίλου με 9 βαθμούς σε τρία ματς και συνολικά τέρματα 8-0. Πρώτο τους… θύμα η Ολλανδία (4-0), ακολούθησαν οι νίκες με 1-0 επί της Ιρλανδίας και 3-0 επί του Γιβραλτάρ.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι στην 2η θέση με 6 βαθμούς σε 2 ματς και συνολικά γκολ 5-1.
Στην πρεμιέρα επικράτησε του Γιβραλτάρ με 3-0 και την περασμένη Παρασκευή στην «Αγιά Σοφιά» νίκησε 2-1 τη Ιρλανδία με ήρωες και πάλι τους Μπακασέτα και Μασούρα.
Ο τεχνικός της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν αναμένεται να δώσει τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα στον Σαμπά, αφού ο Μενιάν τραυματίστηκε.
Εκτός μάχης παραμένουν οι Ραμπιό και Μεντί.
Πιθανή 11άδα Γαλλίας: Σαμπά – Κουντέ, Φοφανά, Κονατέ, Τ. Ερναντέζ –Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Γκριζμάν – Κομάν, Εμπαπέ, Ζιρού.
Την ίδια ώρα, ο Γκουστάβο Πογέτ δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό αγωνιστικό πρόβλημα και θα ρίξει στη μάχη ότι καλύτερο διαθέτει…
Πιθανή 11άδα Ελλάδας: Βλαχοδήμος – Μπάντλοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας – Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας – Μασούρας, Πέλκας, Παυλίδης.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,60 καταλογισμός Over 0,5 πέναλτι στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button