Προγνωστικά Στοιχήματος

Σάκκαρη – Γουίλιαμς με Live Streaming* & ενισχυμένες αποδόσεις

Μαρία Σάκκαρη – Σερένα Γουίλιαμς με φόντο το εισιτήριο για τους «8» του US Open 2020. Με… όπλο τη νίκη (2-1) της επί της Σερένα στο Σινσινάτι η Ελληνίδα αθλήτρια. Όποια προκριθεί θα τεθεί αντιμέτωπη στα προημιτελικά με μια εκ των Πιρόνκοβα και Κορνέ.

Εξαιρετική η χρονιά για τη Μαρία Σάκκαρη. Παίζει ίσως το καλύτερο τένις της καριέρας, έχοντας περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στους «16» ενός Γκραν Σλαμ. Το έκανε τον Ιανουάριο στην Αυστραλία, το έχει καταφέρει και στην τρέχουσα διοργάνωση.

Σάκκαρη – Γουίλιαμς σε Live Streaming* με σούπερ προσφορά*

Η 26/8 είναι οδηγός για την Ελληνίδα αθλήτρια, ενόψει του σημερινού αγώνα. Τότε, η Σάκκαρη επικράτησε της 38χρονης Σερένα Γουίλιαμς με 2-1 και πέρασε στους «8» του Σινσινάτι. Το σημερινό είναι το 3ο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο αθλήτριες, οι οποίες μετρούν από μια νίκη.

Με 23 Γκραν Σλαμ στο παλμαρέ της, η Γουίλιαμς φιγουράρει στο Νο.8 της Παγκόσμιας κατάταξης, κάτι που έχει πετύχει στην 25ετή επαγγελματική καριέρα της. Αξίζει, όμως, να σημειωθεί πως τελευταία φορά που κατέκτησε Γκραν Σλαμ ήταν το 2017, στην Αυστραλία.

Ο συναρπαστικός αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη παίζει με σούπερ προσφορά*, Live Streaming*, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία ειδικά στοιχήματα.

Στη Novibet το στοίχημά σου αξίζει περισσότερο!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button