Προγνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος στο Παναθηναϊκός vs Σπάρτα – Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Παναθηναϊκού την Τρίτη και του Ολυμπιακού την Τετάρτη με προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ σε μία χρονιά που και οι δύο ομάδες μας έχουν προσδοκίες για μία καλή πορεία την οποία και τους ευχόμαστε από το stoixima.

Αύριο Τρίτη 28 Ιουλίου 2009 ξεκινούν οι φετινές περιπέτειες του Παναθηναϊκού με το πρώτο επίσημο παιχνίδι του στις 9:00 το βράδυ στην Πράγα απένταντι στη Σπάρτα Πράγας. Δυστυχώς δεν μπορεί κανείς να περιμένει ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της αφού δεν έχει προηγηθεί κανένα επίσημο παιχνίδι και επιπλέον έχουν γίνει πολλές προσθήκες παικτών χωρίς να τους έχει δοθεί ακόμα αρκετός χρόνος να δέσουν με τους παλιούς παίκτες.

Στο τελευταίο φιλικό βέβαια, οι πράσινοι έδειξαν μία εικόνα πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά που οι εμφανίσεις ήταν απογοητευτικές με δυσκολίες στην προώθηση της μπάλας, λάθη στην άμυνα και απουσία φάσεων. Σε μία ακόμα πιο βελτιωμένη εμφάνιση από το τελευταίο φιλικό θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός, αλλά το αυριανό παιχνίδι θα είναι διαφορετικό.

Όπως θα είναι διαφορετικό και από τα περσινά παιχνίδια με τη Σπάρτα Πράγας πάλι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ο Παναθηναϊκός δεν είχε δυσκολευτεί. Το ότι είναι διαφορετικό το φετινό παιχνίδι από το περσινό φαίνεται να το τονίζει ο Χεν Τεν Κάτε και να το έχουν αντιληφθεί οι παίκτες, καθώς το δήλωσε και ο Σιμάο κατά την αναχώρηση από το Ελ. Βενιζέλος για την Πράγα πριν λίγη ώρα.

Κατά την αναχώρηση ο Τεν Κάτε δήλωσε έτοιμος και αισιόδοξος για το θετικό αποτέλεσμα και επανέλαβε την θέλησή του να σκοράρει ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας. Δηλώσεις έκανε και ο Σεντρίκ Κατέ που επιβεβαίωσε ότι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αλλά στόχος είναι η νίκη.

Σίγουρα οι καλές αναμνήσεις που μάζεψαν οι πράσινοι από την προηγούμενη χρονιά και η επιτυχία του αποκλεισμού της Σπάρτα Πράγας με δύο νίκες θα αποτελέσουν οδηγούς για τους παίκτες, αλλά και οι Τσέχοι από την πλευρά τους θα ζητήσουν τη ρεβάνς και θα είναι πιο προσεκτικοί για να μην ξαναπάθουν ότι έπαθαν πριν ένα χρόνο από το Τριφύλλι.

Στο πρώτο τους παιχνίδι πάντως για το Τσέχικο Πρωτάθλημα την Παρασκευή που μας πέρασε δεν έπιασαν καλή απόδοση και άφησαν βαθμούς στην έδρα της Τέπλιτσε, χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα την αντίπαλό τους και με το παιχνίδι να λήγει 0-0. Μπορεί κανείς βέβαια να πει ότι είχαν το μυαλό τους στο παιχνίδι της Τρίτης ή ότι δεν ήθελαν να ανοίξουν όλα τα χαρτιά τους αφού γνώριζαν ότι στις εξέδρες βρισκόταν και ο βοηθός του Χενκ Τεν Κάτε, αλλά μία ομάδα που είναι σε καλή φόρμα συνηθίζει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια και να σκέφτεται τέτοιες σκοπιμότητες μόνο όταν εξασφαλίσει τη νίκη. Οι παίκτες που έπαιξαν την Παρασκευή ήταν οι Μπλάζεκ, Κουσνίρ, Χούμπνικ, Ρέπκα, Πάμιτς, Ζόφτσακ, Βάτσεκ, Χρούσεκ, Ζέμαν, (Καλούντα αλλαγή), Βίλφριντ (Γίρις αλλαγή), Χόλεντα (Προυντνίκοφ αλλαγή).

Για τον Παναθηναϊκό οι παίκτες που πέταξαν για την Πράγα ήταν οι Γκαλίνοβιτς, Τζόρβας, Μαχλέλης, Βύντρα, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Γκάμπριελ, Καντέ, Μπιέρσμιρ, Νίνης, Καραγκούνης, Σιμάο, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Σισέ, Πετρόπουλος και Καρνέζης.

Είναι λογικό το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Παναθηναϊκό να είναι η επίτευξη του εκτός έδρας γκολ και της Σπάρτα η αποφυγή να δεχτεί γκολ εντός έδρας. Και οι δύο ομάδες είναι λογικό να μην είναι ικανοποιητικά προετοιμασμένες, επομένως μετά από ένα αναγνωριστικό ξεκίνημα στο παιχνίδι αναμένεται να δοθεί σκληρή μάχη για να κερδηθεί το κέντρο. Αν τα καταφέρει να το κερδίσει ο Παναθηναϊκός τότε θα πάει με οργανωμένες επιθέσεις για να καταφέρει να παραβιάσει την εστία των Τσέχων. Αν ο Παναθηναϊκός χάσει το κέντρο, τότε θα βασιστεί στην ταχύτητα των επιθετικών τους στις αντεπιθέσεις. Ζητούμενο είναι επίσης η διάρκεια στην απόδοση των ομάδων και αν θα έχουν τη συγκέντρωση και τη φυσική κατάσταση να βγάλουν το 90λεπτο ή θα δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι το τελευταίο μισάωρο.

Κάνοντας μία βόλτα στις σελίδες διαδικτυακού στοιχήματος, βλέπουμε ότι το στοίχημα στη νίκη της Σπάρτα να δίνει απόδοση ***, το στοίχημα στη νίκη του Παναθηναϊκού *** και η ισοπαλία ***. Στο στοίχημα για την πρόβλεψη για το ακριβές σκορ τα πιθανότερα σκορ είναι το 1-1 και το 0-1 με απόδοση *** και ακολουθεί το 0-0 με *** και το 1-0 με ***. Αν και στο στοίχημα για τον αυριανό αγώνα ο Παναθηναϊκός έχει μικρό πλεονέκτημα, στο στοίχημα για την πρόκριση τα πράγματα αλλάζουν σημαντικά, με τον Παναθηναϊκό να έχει απόδοση μόλις *** και τη Σπάρτα ***.

Αντίστοιχες είναι οι αποδόσεις και *** υπάρχουν και στοιχήματα για το πόσα γκολ θα σημειωθούν, αν θα είναι ζυγός αριθμός, αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, για το αποτέλεσμα ημιχρόνου, για ημίχρονο/τελικό και διπλής ευκαιρίας.

Στη *** υπάρχουν μερικά ακόμα διαθέσιμα στοιχήματα, όπως η εντός έδρας ομάδα να σκοράρει, η εκτός έδρας ομάδα να σκοράρει, στο ένα ή και στα δύο ημίχρονα. Στην πρόβλεψη του ακριβές σκορ το 1-1 θεωρείται το πιθανότερο όπως και στη *** και στο *** αλλά στη *** δεύτερο πιθανότερο σκορ είναι το 0-1, τρίτο το 1-0 και τέταρτο το 0-0.

Στη *** οι αποδόσεις των στοιχημάτων σε Σπάρτα Πράγας και Παναθηναϊκό είναι πιο μοιρασμένες με τους γηπεδούχους να δίνουν απόδοση *** και τους φιλοξενούμενους ***. Επιπλέον στοιχήματα που μπορούμε να βρούμε στη *** είναι ποια θα είναι η τελευταία ομάδα που θα σκοράρει και σε ποιο ημίχρονο θα σημειωθούν τα περισσότερα γκολ.

Στη *** οι δύο αποδόσεις είναι ακόμα πιο κοντά *** και το καινούριο στοίχημα που είδαμε είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου με το 0-0 να θεωρείται το πιθανότερο να συμβεί με απόδοση ***.

Στη *** το στοίχημα 1-Χ-2 έχει τις ίδιες αποδόσεις με την *** και το καινούριο στοίχημα που βρήκαμε είναι σε πιο δεκάλεπτο θα μπει το πρώτο γκολ με τις περισσότερες πιθανότητες να δίνονται στα δεκάλεπτα 1-10 και 11-20 και αυξάνονται όσο περνάει η ώρα. Αυτό δείχνει ότι αναμένεται και οι δύο ομάδες να προσπαθήσουν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους και να σφίγγουν το παιχνίδι τους όσο προχωράει ο χρόνος και μένουν και από δυνάμεις.

Στην *** φαίνεται να βρίσκουμε τα περισσότερα είδη στοιχήματος με ορισμένα να είναι πολύ ενδιαφέροντα: Θα λάβει ο Σαριέγκι κάρτα κατά την διάρκεια του κανονικού αγώνα; Θα λάβει ο Κατσουράνης κάρτα κατά την διάρκεια του κανονικού αγώνα; Θα υποδειχτεί κόκκινη κάρτα κατά την διάρκεια του κανονικού αγώνα; Θα αποδοθεί πέναλτι κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα; Θα σκοράρει κάποιος παίκτης χατ-τρικ κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα; Ο Σαλπιγγίδης θα σκοράρει κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα; Ο Bony Wilfried θα σκοράρει κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα; Ο Jan Holenda θα σκοράρει κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα; Ο Djibril Cisse θα σκοράρει κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα; Θα σκοράρει πέναλτι ο Panathinaikos κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα; Θα σκοράρει πέναλτι η Sparta Praha κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα; Θα σκοράρει αναπληρωματικός κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα; Στο stoixima μας άρεσε η απόδοση των στοιχημάτων για το αν θα σκοράρει ο Σαλπιγγίδης και αν θα σκοράρει ο Σισέ που είναι ίδια, *** να σκοράρουν και *** να μην σκοράρουν. Ευχόμαστε να σκοράρουν και οι δύο, αλλά πιστεύουμε ότι ο Σαλπιγγίδης θα έχει περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει καθώς όλοι οι αμυντικοί της Σπάρτα θα εστιάσουν στη φύλαξη του Σισέ και ο γρήγορος και έξυπνος Σαλπιγγίδης θα βρει ευκαιρίες. Αυτό είναι και το πρώτο προγνωστικό μας για τη νέα χρονιά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη *** βρήκαμε 5 στοιχήματα, κανένα μοναδικό, αλλά μία πολύ καλή απόδοση στην ισοπαλία ***.

Προτελευταία μας στάση το *** όπου βρήκαμε μόνο δύο στοιχήματα, το 1X2 και το over-under.

Τελευταία μας στάση στο *** και στην κατηγορία Προκριματικά Champions League βρίσκουμε το παιχνίδι Sparta Praha v Panathinaikos με 13 στοιχήματα. Μερικά δεν τα βρήκαμε πουθενά αλλού, όπως το “ημίχρονο διπλή ευκαιρία”, το “πολλαπλό ακριβές σκορ” και κάποια σενάρια “θα σκοράρει / δεν θα σκοράρει”. Αλλά πιο πολύ απ’ όλα μας άρεσε το στοίχημα που βρήκαμε στα ειδικά στοιχήματα με τίτλο “Γαλλικό κλειδί νίκης”, που συνεχίζει μία παράδοση που χτίζει η *** με έξυπνους τίτλους στοιχημάτων, αλλά και στοιχήματα εξειδικευμένα για τις ελληνικές ομάδες. Το συγκεκριμένο στοίχημα είναι ένα “μίνι-παρολί” και συνδυάζει να σκοράρει πρώτος ο Τζιμπίλ Σισέ και ο Παναθηναϊκός να πάρει ισοπαλία 1-1. Αυτό το στοίχημα δίνει απόδοση *** και ήταν το στοίχημα που εμάς στο stoixima μας άρεσε πιο πολύ απ’ όλα που είδαμε σήμερα.

Η ισοπαλία θα είναι και το προγνωστικό μας για αυτόν τον αγώνα και αν έπρεπε να δώσουμε προγνωστικό και για το ακριβές σκορ, αυτό θα ήταν 1-1.

Την καλύτερη απόδοση για την ισοπαλία την βρήκαμε στη ***, στη *** και στην *** (***). Για νίκη του Παναθηναϊκού την καλύτερη απόδοση την βρήκαμε στη *** (***) και για νίκη της Σπάρτα στην *** (***).

Καλή και τυχερή χρονιά Τσάμπιονς Λιγκ 2009-1010 !

Οι στοιχηματικές που αναφέρθηκαν σε αυτό το άρθρο είναι: ***

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button