Προγνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Σλόβαν – Προγνωστικά για στοίχημα στα προκριματικά

Αναχώρησε το πρωί η ομάδα του Ολυμπιακού για την πρωτεύουσα της Σλοβακίας Μπρατισλάβα, όπου οι ερυθρόλευκοι αύριο θα δώσουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους για την αγωνιστική σεζόν 2009-2010. Απέναντί τους θα βρεθεί η Σλόβαν Μπρατισλάβας και όποια ομάδα καταφέρει να προκριθεί από τις δύο αναμετρήσεις θα προκριθεί στην τελευταία φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ πριν το σχηματισμό των ομίλων.

Προφανώς η Σλόβαν είναι στη θεωρία μία εύκολη αντίπαλος για τον πρωταθλητή Ελλάδος, αλλά οι κόκκινοι μετά την περσινή τους αποτυχία με την Ανόρθωση έχουν καταλάβει ότι η ανωτερότητά τους πρέπει να αποδειχθεί και μέσα στο γήπεδο. Το φάντασμα της περσινής αποτυχίας είναι τόσο έντονο στην ομάδα που μέχρι και ο Μαρέσκα που δεν ήταν πέρυσι στον Ολυμπιακό ξεκίνησε τις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο λέγοντας ότι γνωρίζει τι έγινε πέρυσι και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξανασυμβεί αν όλοι είναι συγκεντρωμένοι. Και πως άλλωστε να ξεχαστεί το περσινό πάθημα όταν στον πάγκο των ερυθρολεύκων βρίσκεται ο πρώην προπονητής της Ανόρθωσης, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις σήμερα όπως και όλοι οι άλλοι παίκτες πλην του Μαρέσκα. Για τη Σλοβακία πέταξαν οι Νικοπολίδης, Πάρντο, Κόβατς Ντιόγο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μπράβο, Σοϊλέδης, Ζαϊρί και Ζεβλάκοφ.

Ο Κετσπάγια γνωρίζει ακριβώς που ήταν το πρόβλημα που εκμεταλλεύτηκε στα περσινά προκριματικά και επίσης γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί μία μικρή ομάδα να προκριθεί απέναντι σε μία μεγαλύτερη. Φέτος που έχει περάσει στην άλλη όχθη είναι σίγουρο πως θα έχει κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην βρεθεί στη θέση που βρέθηκε ο συνάδελφός του πέρισυ.

Αγωνιστικά αν και η ομάδα δεν έδειξε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στα φιλικά δεν συγκρίνεται με το επίπεδο της αντιπάλου της. Απουσία θα αποτελέσει ο Τοροσίδης που χειρουργήθηκε και θα χάσει τα προκριματικά, ενώ υπάρχουν σκέψεις για τη συμμετοχή του Γκαλέτι στους παίκτες που θα ξεκινήσουν το παιχνίδι.

Με τη θεωρητική ανωτερότητα του Ολυμπιακού συμφωνούν και όλες οι στοιχηματικές που προλάβαμε να δούμε, όπως συμφωνούν και τα προγνωστικά του stoixima com gr.

Οι αποδόσεις που δίνονται για νίκη του Ολυμπιακού στον αυριανό πρώτο προκριματικό του αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ κυμαίνονται μεταξύ ***. Την μεγαλύτερη (2.05) τη στιγμή που γράφουμε αυτό το άρθρο την βρήκαμε στην ***.

Για νίκη της Σλόβαν οι αποδόσεις κινούνται σε όλες τις στοιχηματικές μεταξύ ***, σαφώς υψηλότερες από τις αποδόσεις της νίκης του Ολυμπιακού. Την υψηλότερη (***) την συναντήσαμε στη *** και στην ***.

Για την ισοπαλία, ένα αποτέλεσμα που δεν θα δυσαρεστούσε τον Ολυμπιακό, αλλά θα προτιμούσε να αποφύγει ειδικά αν πρόκειται για λευκή ισοπαλία, οι αποδόσεις είναι από ***, με το *** να το βρίσκουμε πάλι στη ***.

Στο over-under στοίχημα, την καλύτερη απόδοση για over την βρήκαμε στην *** με *** και για το under στη ***. Πιστεύουμε ότι ο Ολυμπιακός φοβούμενος ότι είναι ανέτοιμος ακόμα θα προτιμήσει να παίξει ένα κλειστό παιχνίδι που θα το ελέγχει πλήρως και να πετύχει κάποιο γκολ που θα το κρατήσει ως το τέλος χωρίς να δώσει την ευκαιρία στη Σλόβαν να ισοφαρίσει, οπότε τα προγνωστικά μας για το over-under είναι under.

Ενδιαφέρον έχει το στοίχημα για την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο, που η *** την θεωρεί σχεδόν σίγουρη για τον Ολυμπιακό δίνοντας απόδοση *** σε σύγκριση με το *** της Σλόβαν. Παρόλο που στο πρώτο παιχνίδι οι στοιχηματικές δίνουν πιθανότητες στους Σλοβάκους να κάνουν τη ζημιά, στο στοίχημα για την πρόκριση δεν αφήνουν πολλά περιθώρια.

Αυτό συμφωνεί και με τα προγνωστικά μας που λένε ότι ο Ολυμπιακός ακόμα και αν πάθει κάποια ζημιά στο πρώτο παιχνίδι, αυτή θα είναι περιορισμένης έκτασης και θα καταφέρει να την ανατρέψει στον επαναληπτικό.

Πάντως σκεπτόμενοι την εικόνα από τα φιλικά του Ολυμπιακού, τα προγνωστικά μας δεν θα του δώσουν νίκη μέσα στην Μπρατισλάβα, αλλά όπως και για τον Παναθηναϊκό η πρόβλεψή μας θα είναι για ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι και για πρόκριση στο στοίχημα για την ομάδα που θα προκριθεί από τους δύο αγώνες.

Άλλα στοιχήματα που μας κέντρισαν την προσοχή ήταν το μίνι παρολί της  *** που δίνει απόδοση *** αν ο Ντουντού σκοράρει πρώτος και ο Ολυμπιακός κερδίσει τη Σλόβαν με 2-1, όπως και το χαμηλό *** που δίνει η *** στο στοίχημα αν θα σκοράρει η φιλοξενούμενη ομάδα, κάτι που δείχνει πόσες πολλές πιθανότητες έχει ο Ολυμπιακός να πάρει αυτό που θέλει από το παιχνίδι.

Τα site online στοιχήματος που αναφέρθηκαν σε αυτό το άρθρο είναι: ***

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button