Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοίχημα στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών – Προγνωστικά για τον ημιτελικό Ισπανία vs ΗΠΑ

Στις 9:30 ώρα Ελλάδος σήμερα 24 Ιουνίου 2009 το βράδυ, στο γήπεδο Free State Stadium στη Νότια Αφρική, θα διεξαχθεί ένας ημιτελικός για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών που λίγοι θα μπορούσαν να προβλέψουν πριν ξεκινήσει η διοργάνωση.

Και δεν αναφερόμαστε στην Ισπανία, που θα αποτελούσε έκπληξη να μην καταφέρει να φτάσει στα ημιτελικά, αλλά στις Ηνωμένες Πολιτείες που στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων έκαναν την έκπληξη.

Οι Ισπανοί έκαναν στη φάση των ομίλων αυτό που όλοι περίμεναν να κάνουν και αρκετοί το έπαιξαν και στοίχημα, δηλαδή τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Ήταν ένα στοίχημα με μικρή απόδοση, αλλά έμοιαζε πολύ λογικό να το παίξει κάποιος που ήξερε ότι οι Ισπανοί είχαν 12 σερί νίκες πριν το Κύπελλο Συνομοσπονδιών και τώρα τις έκαναν 15. Και αν αυτές οι 15 νίκες δεν σας εντυπωσίασαν, να αναφέρουμε και ότι δεν θυμούνται πως είναι να χάνεις, μιας και δεν έχουν ηττηθεί τα τελευταία 35 παιχνίδια.

Από την άλλη μεριά, οι ΗΠΑ βρέθηκαν από το πουθενά να αντιμετωπίζουν τους πρωταθλητές Ευρώπης στον ημιτελικό, καθώς χρειάστηκε να κερδίσουν την Αίγυπτο με 3-0 και ταυτόχρονα να χάσουν οι Ιταλοί από τη Βραζιλία με το ίδιο σκορ για να βρίσκονται σήμερα ακόμα στη Νότια Αφρική.

Αγωνιστικά τώρα, στην άμυνα της Ισπανίας ενδέχεται ο Αρμπελόα να δώσει τη θέση του στον Ράμος, με τους Αλμπιόλ, Πουγιόλ και Καπντεβίγια να συμπληρώνουν την αμυντική γραμμή. Μπροστά τους οι τρεις μέσοι, ο Ξάβι, ο Αλόνσο και ο Φάμπεργκας προκαλούν φόβο σε οποιονδήποτε αντίπαλο για τη διεκδίκηση του έλεγχου του κέντρου. Πιο μπροστά, υπάρχουν οι Βίγια και Τόρες, οι κορυφαίοι σκόρερ της διοργάνωσης με 3 γκολ ο καθένας.

Για τους Αμερικάνους, ο Μποκανέγκρα μάλλον θα είναι πάλι τραυματίας, που σημαίνει ότι οι Ντεμέριτ και Όνεγιου θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους στην άμυνα και ο Ντέιβις αναμένεται να ξεκινήσει το αγώνα μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση απέναντι στους Αιγύπτιους.

Οι Αμερικάνοι δεν θα πρέπει να τολμήσουν να αφήσουν καθόλου χώρο στους δημιουργικούς Ισπανούς γιατί τότε θα έχουν τεράστια προβλήματα. Πολλά θα εξαρτηθούν από το πως θα πάνε οι προσωπικές μονομαχίες και κατά πόσο οι ανασταλτικοί παίκτες των ΗΠΑ να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τους τεχνίτες Ισπανούς και να περιορίσουν το δημιουργικό τους παιχνίδι δυσκολεύοντάς τους να βγάζουν εύκολες μπαλιές και φάσεις.

Σίγουρα οι Αμερικάνοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν και θα παίξουν χωρίς άγχος, δίνοντας ένα “σόου” όπως θα έλεγαν οι ίδιοι. Ο προπονητής τους πάντως στις δηλώσεις του εμφανίζεται πολύ αισιόδοξος, σαν να έχει άγνοια κινδύνου ή να γνωρίζει κάτι που διαφεύγει από όλους εμάς τους υπόλοιπους ποδοσφαιρόφιλους. Όπως λέει είχαν παίξει με την Ισπανία και πριν το EURO 2008 και είχαν παίξει καλά. Τους έχουν παρακολουθήσει τους Ισπανούς στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών και έχουν καταλάβει το στυλ τους. Ξέρουν πως να τους σταματήσουν και έχουν αυτοπεποίθηση.
Στο stoixima com gr πριν λίγο κουβεντιάζαμε και για το αν αυτά που λέει τα έχει παίξει και στοίχημα.

Αλλά και οι Ισπανοί ξέρουν ότι οι Αμερικάνοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν και φαίνεται να αναγνωρίζουν τον κίνδυνο του φαβορί. Το έχουν πληρώσει άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν να μην κερδίζουν παιχνίδια που θεωρούνται φαβορί (ευτυχώς αυτό έχει γίνει και δύο φορές κόντρα στην Εθνική μας) και φαίνεται και από τις δηλώσεις τους να το έχουν συνειδητοποιήσει. Ο Πικέ δήλωσε ότι είναι πάντα δύσκολο να κερδίζεις όταν είσαι το φαβορί και θα χρειαστεί να δουλέψουν σκληρά για να φτάσουν στον τελικό.

Οι αποδόσεις στα sites δίνουν την Ισπανία το απόλυτο φαβορί στο στοίχημα 1Χ2 με τις ΗΠΑ το απόλυτο αουτσάιντερ. 

Εμείς στο stoixima είμαστε Ισπανόφιλοι σήμερα και θα κοιτάξουμε τις αποδόσεις πριν βάλουμε το στοίχημά μας πριν τον αγώνα και θα επικεντρωθούμε περισσότερο στα στοιχήματα για τους σκόρερς, πότε θα μπει το πρώτο γκολ, κλπ, γιατί για το στοίχημα της πρόκρισης έχουμε καταλήξει τι θα παίξουμε. Και αν δούμε ότι στην αρχή του παιχνιδιού η εικόνα των δύο ομάδων δεν είναι όπως την περιμένουμε, ίσως βάλουμε και κάποιο live στοίχημα.

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button