Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Άρσεναλ – Λίβερπουλ με Live Streaming* & ενισχυμένες αποδόσεις

Με τον τελικό του αγγλικού Σούπερ Καπ, του Community Shield, ξεκινά -ως είθισται- η σεζόν στην Αγγλία. Άρσεναλ και Λίβερπουλ κοντράρονται στο εμβληματικό Γουέμπλεϊ του Λονδίνου. Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 18:30.

Άρσεναλ – Λίβερπουλ με σούπερ προσφορά*

Από Κύπελλο σε Κύπελλο θέλει να πάει η Άρσεναλ. Η τελευταία γεύση της από την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν γλυκιά, αφού κατέκτησε το FA Cup, επικρατώντας της Τσέλσι στον τελικό με 2-1. Από εκείνο το σημείο θέλει να αρχίσει και πάλι η ομάδα του Αρτέτα, βάζοντας τις βάσεις για μια καλή χρονιά. Προ ολίγων ημερών (25/8) οι «κανονιέρηδες» επιβλήθηκαν της ΜΚ Ντονς με 4-1, στο φιλικό – πρόβα τζενεράλε.

Το αγγλικό ντέρμπι σε Live Streaming*

Η κατάκτηση της Premier League, σχεδόν 30 χρόνια από την τελευταία φορά, ήταν αναμφίβολα το highlight της περσινής σεζόν για τη Λίβερπουλ. Τον άθλο αυτό θέλει να επαναλάβει και στην νέα αγωνιστική περίοδο, επομένως η κατάκτηση του τροπαίου σήμερα θα αποτελούσε σημαντική ώθηση. Δύο δυνατά φιλικά έδωσε η ομάδα του Κώστα Τσιμίκα. Επικράτησε της Στουτγκάρδης με 3-0, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Σάλτσμπουργκ με σκορ 2-2.

Ο τελικός του Σούπερ Καπ Αγγλίας παίζει με σούπερ προσφορά*, σε Live Streaming*, με ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία ειδικά στοιχήματα.

Στη Novibet το στοίχημά σου αξίζει περισσότερο!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button