Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

ΑΕΚ – Βόλφσμπουργκ με ειδικά παικτών & ενισχυμένες αποδόσεις

Παιχνίδι της μιας ζαριάς είναι αυτό της ΑΕΚ με τη Βόλφσμπουργκ και το έπαθλο για το νικητή της αναμέτρησης θα είναι ένα εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το θετικό για την ελληνική ομάδα είναι ο παράγοντας έδρα, έστω κι αν το ΟΑΚΑ θα είναι άδειο λόγω της πανδημίας.

Η Ένωση τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Σεντ Γκάλεν, αλλά έδειξε μέταλλο και πήρε έστω και δύσκολα τη πρόκριση που την έφερε στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Οι κιτρινόμαυροι προέρχονται από τη νίκη στο πρωτάθλημα με καλή εμφάνιση απέναντι στη Λαμία. Ο Μάσιμο Καρέρα βλέπει τους νεοαποκτηθέντες να βρίσκουν ρόλο και το ροτέισον να μεγαλώνει.

ΑΕΚ - Βόλφσμπουργκ με 500 αγορές & 0% γκανιότα**

Η Βόλφσμπουργκ κατέκτησε πέρσι την 7η θέση στη Μπουντεσλίγκα ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ απέκλεισε διαδοχικά την 4-0 εκτός έδρας την αλβανική Κουκέσι και με σκορ 2-0 εντός έδρας την ουκρανική Ντέσνα.

Η γερμανική ομάδα ξεκίνησε την Μπουντεσλίγκα με δύο ισοπαλίες. Τη 1η αγωνιστική ήρθε 0-0 με την Λεβερκούζεν στη «Volkswagen arena», ενώ την 2η αγωνιστική απέσπασε 1-1 στην έδρα της Φράιμπουργκ.


Πλήθος ειδικών στοιχημάτων υπάρχουν διαθέσιμα για τον αγώνα. Προσφέρονται επιλογές όπως γκολ, ασίστ και προσπάθειες στο στόχο ανά παίκτη. Σε συνδυασμό με τη σούπερ προσφορά* για τον αγώνα, αλλά και τις αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις, η εμπειρία γίνεται πιο συναρπαστική.

Στη Novibet το στοίχημά σου αξίζει περισσότερο κι εσύ γράφεις ιστορία στην εξελιγμένη της πλατφόρμα!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ


21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button