Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ με combo bets και 0% γκανιότα* – Τετάρτη 9/2

Έστω και με καθυστέρηση δύο εβδομάδων, οι ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος είναι γεγονός.

Φυσικά, το ζευγάρι που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα δεν είναι άλλο από το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (20:00). Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς έπειτα από το 0-0 της Τούμπας, σ’ ένα ματς που ο «κιτρινόμαυροι» είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες και ακυρωθέν γκολ.

Από εκείνο το 90λεπτο μεσολάβησαν αρκετά πράγματα. Η Ένωση μέτρησε δύο νίκες και δύο ήττες στο πρωτάθλημα, δίχως να ξεπεράσει την εσωστρέφεια που την χαρακτηρίζει εσχάτως. Μάλιστα, ακόμα και στο 3-0 επί του ουραγού Απόλλων Σμύρνης (1η νίκη εντός από τις 05/12), η αγωνιστική παρουσία της δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1:2.55 X:3.25 2:2.90

Στον αντίποδα, ο «δικέφαλος του βορρά» συνέχισε την ανοδική πορεία. Πλέον, το αήττητο σερί του βρίσκεται στους 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (10-2-0), όντας πλέον το απόλυτο φαβορί για την 2η θέση στην λίγκα. Στο τελευταίο χρονικά, κέρδισε με ανατροπή στο φινάλε τον Παναθηναϊκό (2-1), ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου στο διάστημα που παραμένει αήττητο, έδωσε μόλις τρία ματς μακριά από την Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, όλα απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους (3/3 νίκες). Στην πιο πρόσφατη επίσκεψή του στο Λεκανοπέδιο, έχασε από τον Ατρόμητο.

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων, ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος στα 9 τελευταία! Στο διάστημα αυτό μετράει πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα σε τέσσερις περιπτώσεις.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Τα μεγάλα ελληνικά ντέρμπι όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button