Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ με Bet Builder & ενισχυμένες αποδόσεις – Σάββατο 27/2

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται στο «Θ. Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΟΚ (27/2, 19:30) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο εντυπωσιακός μέσα στο 2021 Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που οι Αρκάδες θέλουν ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα που θα επιβεβαιώσει την εκπληκτική τους φόρμα. Ο Αστέρας μπορεί να προέρχεται από δύο ισοπαλίες (0-0 με την Λαμία στην Τρίπολη, αλλά και 2-2 στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ), ωστόσο πιο πριν είχε τρέξει ένα σερί με 6 συνεχόμενες νίκες!

Ταυτόχρονα η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έχει αποδείξει ότι μπορεί με τους μεγάλους στο πρωτάθλημα. Πήρε λευκή ισοπαλία στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, νίκησε τον Άρη στο ΟΑΚΑ και έφυγε αλώβητη από το παιχνίδι της με την ΑΕΚ στο Μαρούσι. Ο Αστέρας με 38 βαθμούς είναι αγκαλιά με τα πλέι οφ.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ με Bet Builder & ειδικά στοιχήματα

Ο ΠΑΟΚ από τη δική του πλευρά μετά την απώλεια βαθμών από τον Απόλλωνα στην Τούμπα νίκησε τον ΠΑΣ στο Περιστέρι(2-0) και την Λαμία στην Τούμπα (4-0) και ανέκτησε το χαμένο έδαφος. Ο δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται στην 2η θέση με 46 βαθμούς και στο -12 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: 1: 6,10 Χ: 3,85 2: 1,55

Οι μεγάλοι αγώνες παίζουν με συναρπαστικές προσφορές* για όλα τα μέλη, Live Streaming*, κορυφαία ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων, αλλά και αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις.

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button