Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ατλέτικο Μαδρίτης –Αθλέτικ Μπιλμπάο με 550+ αγορές και novi – Πέμπτη 13/1

Ατλέτικο Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπαό διεκδικούν το βράδυ της Πέμπτης (21:00), το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Θυμίζουμε ότι η διοργάνωση φιλοξενείται εξ ολοκλήρου στη Σαουδική Αραβία (Τζέντα).

Οι δύο ομάδες παραδοσιακά προσφέρουν συγκλονιστικά ματς και αναμένεται εκ νέου ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Ατλέτικο Μαδρίτης επιθυμεί να αποδείξει σε όλους ότι δικαίως πέρσι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ισπανίας και παράλληλα να «γλυκάνει» τον κόσμο έπειτα από την μέτρια φετινή πορεία. Οι «ροχιμπλάνκος» διεκδικούν το τρίτο Σούπερ Καπ της ιστορίας τους και πρώτο έπειτα από εκείνο του 2020.

Το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε στην εκκίνηση του 2022 μετράει μια νίκη (2-0 την Ράγιο Βαγιεκάνο), μια ισοπαλία (2-2 με τη Βιγιαρεάλ) και προσπαθεί να ξεχάσει το προβληματικό φινάλε του προηγούμενου έτους. Πορεία που το έφερε στην 4η θέση της βαθμολογίας και στο -16 από την κορυφή της La Liga. «Πονοκέφαλος» για τους Μαδριλένους αποτελεί η απουσία του Αντουάν Γκριεζμάν.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1:1.98 X:3.15 2:4.40

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο κατέκτησε την περασμένη σεζόν τον τίτλο κόντρα στην Μπαρτσελόνα και θέλει ως ισχυρό αουτσάιντερ να υπερασπιστεί τα πρωτεία της. Οι Βάσκοι είναι σκληρό… καρύδι και στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής χαρακτηρίζονται ως ομάδα της ισοπαλίας (10 «Χ» σε 21 ματς). Επιθετικά οι παίκτες του Μαρσελίνο στηρίζονται στις εμπνεύσεις του Μουνιαΐν, αλλά και στην εκτελεστική δεινότητα του Ινάκι Γουίλιαμς. Αμφότεροι έχουν συμμετοχή στα 15 από τα 20 γκολ που έχει σκοράρει φέτος η Μπιλμπάο στη λίγκα.

Όσον αφορά το κομμάτι των μεταξύ τους αναμετρήσεων, στο φετινό ματς στη La Liga οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0. Την περασμένη σεζόν τα πάντα κρίθηκαν στο γκολ (2-1), με μια νίκη για κάθε πλευρά. Γενικότερα, την πρόσφατη τριετία, η κατάσταση είναι απολύτως ισορροπημένη στα παιχνίδια τους, με τις δύο ομάδες να μετρούν από δύο νίκες, ενώ σε δύο περιπτώσεις δεν υπήρξε νικητής!

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Το Σούπερ Καπ Ισπανίας όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button