Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Βέλγιο-Ελλάδα με ενισχυμένες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα – Πέμπτη 3/6

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ταξιδεύει στις Βρυξέλλες για να αντιμετωπίσει το Βέλγιο (21:45), στο πρώτο φιλικό τεστ ενόψει των σημαντικών παιχνιδιών του Σεπτεμβρίου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκινά την προετοιμασία του για τη συνέχεια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου (2/2 ισοπαλίες έως τώρα). Η αρχή γίνεται κόντρα στο δυνατό Βέλγιο, που κάνει τις τελευταίες πρόβες για την τελική φάση του Euro, ενώ την Κυριακή αντιμετωπίζουμε την Νορβηγία στην «ουδέτερη» Μάλαγα.

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ συμπεριέλαβε 24 παίκτες στην αποστολή και αναμένεται να δοκιμάσει κάποια πρόσωπα στο βασικό σχήμα. Το τελευταίο διάστημα το σύνολο του Ολλανδού τεχνικού έδειξε ότι αποκτά ταυτότητα, στοιχείο που είναι και το ζητούμενο. Παράλληλα, παραμένει αήττητο από τον περασμένο Οκτώβριο, έχοντας 4 νίκες και 4 ισοπαλίες, κρατώντας ανέπαφη την εστία του στα μισά από αυτά.

Βέλγιο – Ελλάδα 1:1.28 X:5.60 2:9.20

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνες επί βελγικού εδάφους παραμένει αήττητη μία ολόκληρη 5ετία και τη φιλική ήττα από τους Ισπανούς τον Σεπτέμβριο του 2016 (έκτοτε 22-5-0).

Όσον αφορά την παράδοση, είναι απολύτως ισορροπημένη. Σε σύνολο εννέα αναμετρήσεων Ελλάδα και Βέλγιο αριθμούν από τρεις νίκες, ενώ άλλα τόσα παιχνίδια έληξαν δίχως νικητή. Η πιο πρόσφατη επικράτηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, εντοπίζεται το 2002, σε φιλικό που φιλοξενήθηκε στην Πάτρα (3-2).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στις αναμετρήσεις των Εθνικών Ομάδων!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button