Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Βιλερμπάν – Ολυμπιακός με ειδικά παικτών και ομάδων – Παρασκευή 25/3

Ο Ολυμπιακός παραμένει επί γαλλικού εδάφους και δύο μέρες μετά την συντριβή Μόντε Κάρλο, καλείται να αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν (21:00).

Αυτό που θα ήλπιζε ήταν να είχε πάει στο «Astroballe» με πολύ καλύτερη ψυχολογία και φυσικά έχοντας επικρατήσει της Μονακό το βράδυ της Τετάρτης. Βέβαια, αυτό δεν κατέστη εφικτό. Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε πολύ άσχημη εμφάνιση στο «Salle Gaston Medecin» και γνώρισε βαριά ήττα με 92-72. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν αντίδοτο στον Μάικ Τζέιμς, που με 25 πόντους, οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Πλέον, έχουμε μπει στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου και απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην πρώτη οκτάδα. Ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή το πάνω χέρι για την 3η θέση. Μπορεί να τερματίσει από την πρώτη θέση -έστω κι αν αυτό το σενάριο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες- μέχρι και να βρεθεί εκτός τετράδας, χάνοντας το πλεονέκτημα έδρας.

Βιλερμπάν – Ολυμπιακός 1 (+5,5): 1.93  2 (-5,5): 1.88

Το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι να τερματίσει είτε στην 3η είτε στην 4η θέση, αν και δεν πρέπει να αποκλειστεί και η δεύτερη! Ωστόσο, όλη η προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» εξαρτάται από την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν. Για να έχει ελπίδες το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα θα πρέπει οπωσδήποτε να επικρατήσει εκτός έδρας της γαλλικής ομάδας.

Η Βιλερμπάν βρίσκεται στο β’ μισό της βαθμολογίας και ουσιαστικά δεν έχει να διεκδικήσει κάτι για το υπόλοιπο της σεζόν. Αυτό που θέλει σίγουρα είναι να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο στο φινάλε, καθώς μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες στην έδρα της. Για την ακρίβεια δεν έχει κερδίσει από τις 21 Ιανουαρίου και το 69-67 επί του Ερυθρού Αστέρα.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Η regular season της Euroleague όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button