Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός με novi specials και 500+ αγορές – Παρασκευή 11/2

Η 26η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώνεται απόψε με συναρπαστικές αναμετρήσεις. Μια από αυτές είναι και το Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός στο «Αστρομπάλ» (21:00).

Ο Παναθηναϊκός στην «διαβολοβδομάδα» που προηγήθηκε δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, χάνοντας από Μονακό (91-83) και Μπαρτσελόνα (86-60). Με αυτό τον τρόπο διατηρήθηκε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας (5-17) και συνεχίζει να αναζητά αντίδραση. Η επικείμενη αντίπαλος δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση φόβητρο, ωστόσο οι απουσίες που κουβαλά το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη είναι σημαντικές για ακόμα μια φορά.

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν χωρίς τους Παπαπέτρου και Μποχωρίδη, ενώ με πρόβλημα ταξίδεψε ο Τζέρεμι Έβανς. Πέραν των παραπάνω, για να φύγουν νικητές από τη Λυών, οι παίκτες του «εξάστερου» οφείλουν να ξορκίσουν και τους κακούς δαίμονες των εκτός έδρας παιχνιδιών. Το πιο πρόσφατο διπλό εντοπίζεται τον περασμένο Φλεβάρη, έκτοτε μετρoύν 17 διαδοχικές ήττες, δεχόμενοι 80+ πόντους στις 11 από αυτές!

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 1 (-2,5):1.89 2 (+2,5):1.92

Η Βιλερμπάν ταλαιπωρήθηκε αρκετά με τραυματισμούς και κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να χάσει την φόρα που παρουσίασε στο πρώτο μισό της χρονιάς. Πλέον, με ρεκόρ 9-15 έχει μείνει αρκετά πίσω στην μάχη της 8άδας, ενώ και ψυχολογικά είναι πεσμένη προερχόμενη από τέσσερις απανωτές ήττες (έμεινε χαμηλά επιθετικά σε όλες). Πάντως, στο «Αστρομπάλ» παρουσιάζεται αρκετά ανταγωνιστική έχοντας φέτος 6 νίκες και 6 ήττες.

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων, αυτή είναι υπέρ της γαλλικής ομάδας. Σε σύνολο πέντε αγώνων και στις δύο έδρες, η Βιλερμπάν αριθμεί τρεις νίκες έναντι δύο του Παναθηναϊκού. Κοινό χαρακτηριστικό και των πέντε μονομαχιών τους, το μεγάλο σκορ, αφού σε όλες σημειώθηκαν 154+ πόντοι! Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η ομάδα του Πάρκερ επικράτησε με 84-70.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μάχες στη regular season της Euroleague όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button