Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Γεωργία – Ελλάδα με 570+ αγορές και 0% γκανιότα* – Σάββατο 9/10

Παιχνίδι ζωτική σημασίας δίνει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο Μπατούμι απέναντι στην Γεωργία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (09/10, 19:00).

Η «γαλανόλευκη», μετά τη νίκη με 2-1 και την εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στη Σουηδία, έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της 2ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν’τ Σχιπ, χαρακτήρισε σημαντικές τις δύο επερχόμενες αναμετρήσεις, όμως τόνισε ότι προέχει το «τρίποντο» με την Γεωργία και μετά η Σουηδία.

Αξίζει αν σημειωθεί ότι η Εθνική ομάδα, είναι η μοναδική αήττητη στον 2ο όμιλο (1-3-0), ενώ από τον περασμένο Νοέμβριο δεν έχει χάσει σε επίσημο ματς (4-6-0, όχι φιλικά). Για τον Ολλανδό προπονητή η απουσία του Κάρλος Ζέκα αποτελεί «αγκάθι» και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να αναλάβουν περισσότερες πρωτοβουλίες για να καλύψουν το κενό το έμπειρου μέσου.

Γεωργία – Ελλάδα 1:3.40 X:3.10 2:2.30

H Γεωργία το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα που έχει αποσπάσει στον όμιλο, είναι η ισοπαλία στην Τούμπα (1-1). Έκτοτε μετράει τέσσερις ήττες και μόλις μία νίκη, σε επίσημα και φιλικά (1-0-4). Όσον αφορά τα προκριματικά, στο προηγούμενο παράθυρο έχασε από Κόσοβο 1-0 (εντός) και Ισπανία 4-0 (εκτός). Η ομάδα του Βίλι Σανιόλ ψάχνει μια νίκη γοήτρου, ως επιβράβευση για την προσπάθεια που έχει κάνει και δεν πρόκειται μπροστά στους φιλάθλους της να αδιαφορήσει.

Δεν περνάει απαρατήρητη η θετική παράδοση που έχει δημιουργήσει η Εθνική ομάδα απέναντι στην Γεωργία. Σε σύνολο οκτώ παιχνιδιών το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παραμένει αήττητο, μετρώντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Όσον αφορά τις αναμετρήσεις στην Γεωργία, ο απολογισμός είναι 3/3 διπλά!

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΚΑΝΙΟΤΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ, ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ
**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button