Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με ενισχυμένες αποδόσεις – Δευτέρα 23/8

Ξεκίνημα νέας εβδομάδας, με την ποδοσφαιρική δράση να είναι πλούσια τόσο στον ευρωπαϊκό νότο όσο και στην Μεγάλη Βρετανία.

Στην La Liga, η Σεβίλλη ταξιδεύει στην έδρα της Χετάφε, με στόχο το «δύο στα δύο» που θα την φέρει στην κορυφή (21:00). Το σύνολο του Ζουλιέν Λοπετέγι ξέχωρα από την ποιοτική ανωτερότητα, απέναντι στην επικείμενη αντίπαλό του έχει και την παράδοση με το μέρος του. Συγκεκριμένα, νίκησε στα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους (εντός-εκτός) και μάλιστα σε όλα διατήρησε ανέπαφη την εστία του!

Χετάφε – Σεβίλλη 1:3.75 X:3.10 2:2.42

Στην Serie A, η πρώτη στροφή ολοκληρώνεται με δύο αναμετρήσεις. Η Κάλιαρι υποδέχεται την Σπέτσια (19:30), ένα ζευγάρι που αναμένεται να παλέψει και φέτος για την παραμονή στην κατηγορία. Στις 21:45 η Μίλαν έχει δύσκολη αποστολή στη Γένοβα κόντρα στην Σαμπντόρια. Οι «ροσονέρι» δεν άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό, όμως η εικόνα των φιλικών ήταν ανησυχητική. Πέραν τούτου, στις 4 από τις 5 τελευταίες εκτός έδρας πρεμιέρες τους στο πρωτάθλημα ηττήθηκαν!

Σαμπντόρια – Μίλαν 1:3.80 X:3.55 2:1.98

Τέλος στην Premier League, Γουέστ Χαμ και Λέστερ (22:00) ρίχνουν την αυλαία της 2ης αγωνιστικής. Αμφότερες πραγματοποίησαν θετική εκκίνηση. Η μεν Γουέστ Χαμ έριξε «τεσσάρα» στην Νιουκάστλ (4-2), αποδεικνύοντας ότι θα αποτελέσει υψηλό εμπόδιο και φέτος. Η δε Λέστερ μετά την κατάκτηση του Community Shield, επικράτησε και της Γουλβς (1-0), δείχνοντας από νωρίς τα… δόντια της. Στα αξιοσημείωτα των μεταξύ τους αγώνων, το γεγονός ότι η Λονδρέζα ήταν η μοναδική ομάδα που έκανε το «νταμπλ» νικών κόντρα στη Λέστερ πέρσι.

Γουέστ Χαμ – Λέστερ 1:2.62 X:3.55 2:2.95

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button