Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Σάββατο με μεγάλα ευρωπαϊκά ντέρμπι και σούπερ προσφορά*

Ημέρα ιδιαίτερα μεγάλη για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους η σημερινή, με σπουδαίες αναμετρήσεις να διεξάγονται στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το μεγαλύτερο όλων πραγματοποιείται στο Μιλάνο και δεν είναι άλλο από το «Derby Della Madoninna» (19:00). Ίντερ και Μίλαν συγκρούονται για 301η φορά στην ιστορία τους, σε ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο. Οι «νερατζούρι» βρίσκονται στην κορυφή της Serie A, παραμένουν αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις από τις 7 Δεκεμβρίου (7-1-0) και με νίκη απόψε κάνουν σημαντικό βήμα για τον τίτλο. Οι «ροσονέρι» θέλουν το «διπλό» για να μειώσουν την απόσταση στον πόντο από την επικείμενη αντίπαλό τους και να τονώσουν την ψυχολογία τους.

Ίντερ – Μίλαν 1:1.83 X:3.85 2:4.10

Στην Bundesliga, οι ελπίδες των διωκτών της Μπάγερν Μονάχου στηρίζονται στην Λειψία (19:30). Οι «ταύροι» ταξιδεύουν στην Βαυαρία στον απόηχο των τεσσάρων διαδοχικών νικών, που τους επανέφεραν σε ευρωπαϊκή τροχιά και θύμισε σε όλους τις ικανότητές τους. Το σύνολο του Νάγκελσμαν έπειτα από το στραβό μπάσιμο στο νέο έτος, απάντησε με δύο απανωτές τεσσάρες, που επανέφεραν την απόσταση από την Ντόρτμουντ στους 6 βαθμούς. Αρνητικός οιωνός για τους φιλοξενούμενους η παράδοση, αφού από το 2018 δεν έχουν κερδίσει (0-4-4 ανεξαρτήτως έδρας).

Μπάγερν Μονάχου – Λειψία 1:1.46 X:5.10 2:5.90

Τέλος, στη Ligue 1, το Μονακό-Λυών στο Πριγκιπάτο συγκεντρώνει όλο το… χαρτί (22:00). Οι Μονεγάσκοι παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους εσχάτως, με αποτέλεσμα να χάσουν έδαφος στην μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Αντιθέτως, η Λυών μετά το πολύ κακό ξεκίνημά της, έχει φορτσάρει και εκμηδένισε την απόσταση από την 4άδα. Οι Λυωνέ παραμένουν αήττητοι από την 1η Δεκέμβρη (3-5-0) και παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση στην αμυντική λειτουργία.

Μονακό – Λυών 1:1.98 X:3.70 2:3.60

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα σπουδαία ευρωπαϊκά ντέρμπι όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button