Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ξεκίνημα εβδομάδας με σούπερ προσφορά* – Δευτέρα 7/3

Σπουδαίες αναμετρήσεις σε όλη την Ευρώπη είτε για το πρωτάθλημα είτε για το Κύπελλο διεξάγονται την Καθαρά Δευτέρα και αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Μαζί τους έρχεται και μία σούπερ προσφορά*.

Στην Premier League, η Τότεναμ υποδέχεται την Εβερτον, με τις δύο ομάδες να έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους (22:00). Οι γηπεδούχοι έπεσαν θύμα έκπληξης και αποκλείστηκαν την Τρίτη στο Κύπελλο από τη Μίντλεσμπρο (ομάδα της Championship). Το σύνολο του Αντόνιο Κόντε έχει πλέον στρέψει όλη την προσοχή στο πρωτάθλημα, απ’ όπου θα διεκδικήσει ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Η Εβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ, από την άλλη πλευρά, με τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία ματς της Premier, έχει υποχωρήσει στη βαθμολογία και βρίσκεται μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πλέον, τα περιθώρια για απώλειες είναι ελάχιστα, εάν δεν θέλει να βάλει χειρότερες… σκοτούρες στο μυαλό της.

Τότεναμ – Εβερτον 1:1.63 Χ:4.00 2:5.35

Μετάβαση στο Κύπελλο Αγγλίας και την αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Χάντερσφιλντ για τη φάση των «16» (21:30). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται κοντά στα playoffs ανόδου, αλλά θα πρέπει να δείξουν μεγάλη συνέπεια στην απόδοσή τους στο τελευταίο σκέλος της κανονικής περιόδου, αν θέλουν να μπουν τελικά στην πρώτη εξάδα.

Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, βρίσκονται στην 3η θέση κι ελπίζουν ότι θα πιάσουν την Μπόρνμουθ για την απευθείας άνοδο. Βέβαια, το Κύπελλο είναι μία ξεχωριστή περίπτωση και δεν αφήνει καμία ομάδα αδιάφορη στο Νησί. Αξιοσημείωτο ότι στα δύο φετινά μεταξύ τους παιχνίδια πρωταθλήματος, έχουν επικρατήσει και τις δύο φορές οι φιλοξενούμενοι.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Χάντερσφιλντ 1:2.02 Χ:3.40 2:3.45

Η 27η αγωνιστική στη La Liga, ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο με τη Λεβάντε (22:00). Οι Βάσκοι χρειάζονται βαθμούς για να πλησιάσουν την πρώτη εξάδα και να ελπίζουν σε έξοδο στην Ευρώπη. Την ίδια ώρα, η φιλοξενούμενη Λεβάντε είναι ουραγός, αλλά τελευταία παλεύει όλα της τα παιχνίδια, τρέχοντας ένα σερί τριών αγώνων δίχως ήττα (2-1-0).

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Λεβάντε 1:1.55 Χ:4.05 2:6.40

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα μεγάλα ματς στην Ευρώπη όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button