Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ίντερ – Ρόμα με super ενισχυμένες αποδόσεις και live streaming* – Τρίτη 8/2

Το Κύπελλο Ιταλίας μπαίνει στην τελική ευθεία, με τους προημιτελικούς να διεξάγονται το προσεχές τριήμερο.

Η αυλαία ανοίγει με το Ίντερ-Ρόμα στο «Τζουζέπε Μεάτσα» (22:00). Οι «νερατζούρι» ηττήθηκαν στο ντέρμπι κορυφής από την μισητή συμπολίτισσα (2-1) και αναζητούν αντίδραση. Μάλιστα, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έβαλε τέλος στο αήττητο σερί που έτρεχαν από τις αρχές Δεκεμβρίου σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ήταν και η πρώτη εγχώρια εντός έδρας απώλεια!

Στον προηγούμενο γύρο του θεσμού, το σύνολο του Σιμόνε Ιντζάγκι δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην Έμπολι, παίρνοντας το εισιτήριο για την 8άδα στην παράταση (3-2). Γενικότερα, η Ίντερ εντός έδρας στο Κύπελλο μετράει μόλις δύο νίκες σε κανονική διάρκεια στις πέντε πιο πρόσφατες υποχρεώσεις της (2-1-2), δεχόμενη σε όλες τουλάχιστον ένα γκολ!

Ίντερ – Ρόμα 1:1.58 X:4.20 2:5.00

Η Ρόμα αντέδρασε έπειτα από μία κακή περίοδο, συμπληρώνοντας καρέ αγώνων δίχως ήττα (3-1-0). Μάλιστα, τα αποτελέσματα αυτά την επανέφεραν σε τροχιά Ευρώπης, αφού η απόσταση από την πρώτη εξάδα εκμηδενίστηκε. Στο τελευταίο χρονικά βέβαια δεν έπεισε στον απόλυτο βαθμό, μένοντας στο 0-0 με την Τζένοα, αποτυγχάνοντας να βρει δίχτυα για πρώτη φορά μετά τις αρχές Δεκεμβρίου.

Στο Κύπελλο, έκανε τα εύκολα-δύσκολα στον προηγούμενο γύρο, κερδίζοντας με ανατροπή και μπόλικο άγχος την Λέτσε στο «Ολίμπικο» (3-1). Αρνητικός οιωνός για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, οι τέσσερις αποκλεισμοί στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας υποχρεώσεις της στην διοργάνωση (1 πρόκριση πήρε εκτός από το 2014 και μετά).

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους μονομαχιών, η Ίντερ έχει το πάνω χέρι, αφού παραμένει αήττητη από το 2017 και μετά (3-6-0, ανεξαρτήτως έδρας). Σε επίπεδο Coppa Italia την τελευταία 10ετία η κατάσταση είναι ισορροπημένη, με τις δύο ομάδες να μετράνε από δύο νίκες, ενώ υπήρξε και μία ισοπαλία.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Ιταλίας όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button