Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ιταλία – Ελλάδα: Super Derby με κορυφαίες αποδόσεις!

Αντιμέτωπη της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Ιταλίας τίθεται η Εθνική Ομάδα πόλο των Ανδρών στο τουρνουά των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο.

Με τον ιδανικό τρόπο μπήκε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο τουρνουά, αφού κατάφερε στην πρεμιέρα να επιβληθεί της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Ουγγαρίας με σκορ 10-9. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Ελλάδα βρέθηκε να χάνει με 5-2, αλλά κατάφερε να πετύχει τη σπουδαία ανατροπή!

Η Εθνική μας Ομάδα καλείται να δώσει συνέχεια στις υπερβάσεις, μιας και αντιμετωπίζει στην 2η αγωνιστική την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ιταλία, η οποία στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων «διέλυσε» με 21-2 την Νότιο Αφρική! Οι άλλες ομάδες του ομίλου είναι οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία.

Ιταλία – Ελλάδα: 1 – 1,70 Χ – 7,10 2 – 2,70

Η «γαλανόλευκη» βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ, από το οποίο παίρνουν την πρόκριση τέσσερις ομάδες σε σύνολο έξι χωρών. Ο στόχος της πρόκρισης κρίνεται εφικτός, ειδικά μετά τη τεράστια νίκη επί των Ούγγρων.

Στην προϊστορία η Ιταλία μετρούσε 8 συνεχόμενες νίκες σε βάρος της Εθνικής μας Ομάδας, μέχρι τον αγώνα του World League πριν ένα μήνα, όπου η Ελλάδα επικράτησε των Ιταλών με σκορ 10-8!

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button