Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Κόσοβο – Ελλάδα με 0% γκανιότα* και novi special αγορές – Κυριακή 5/6

Κόσοβο και Ελλάδα μονομαχούν στην Πρίστινα (21:45) για τη 2η αγωνιστική του UEFA Nations League. 

Αμφότερες έπειτα από την νικηφόρα πρεμιέρα τους, έχουν στόχο το «2 στα 2» για να γίνουν αφεντικό στο 2ο όμιλο της 3ης κατηγορίας. Οι Κοσοβάροι από τα μέσα Φεβρουαρίου έχουν στον πάγκο τον Αλέν Ζιρές. Ο πολύπειρος Γάλλος προπονητής με το… καλημέρα έφερε άλλον αέρα στην ομάδα. Στόχος είναι να εκμεταλλευτεί το εξαιρετικό υλικό και να δημιουργήσει μια ομάδα που θα κοιτάει στα μάτια κάθε αντίπαλο. 

Υπό τι οδηγίες του Ζιρές, το Κόσοβο μετράει δύο νίκες και μια ισοπαλία. Το τελευταίο δείγμα γραφής ήταν νίκη με 2-0 απέναντι στην Κύπρο, με σκόρερ τους Μπερίσα και Ζέγκροβα. Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το πρώτο επίσημο ματς που κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα έπειτα από τις 2 Σεπτεμβρίου. 

Τα θετικά αποτελέσματα και η εκκίνηση με το δεξί στο UEFA Nations League έχουν ανοίξει την όρεξη των παικτών. Μάλιστα, άπαντες κάνουν λόγο για μια μεγάλη ευκαιρία κόντρα στην Ελλάδα, προκειμένου να μείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κόσοβο – Ελλάδα 1:3.20 X:3.25 2:2.25

Η «γαλανόλευκη» πραγματοποίησε ιδανική εκκίνηση στη διοργάνωση. Στο πρώτο επίσημο ματς του Γκουστάβο Πογέτ, επικράτησε 1-0 στο Μπέλφαστ της Βορείου Ιρλανδίας. Ο συνήθης ύποπτος Τάσος Μπακασέτας πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ενώ αμυντικά έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στηριζόμενη στους Μαυαροπάνο και Τσιμίκα. 

Το ζητούμενο πλέον για το σύνολο του Ουρουγουανού τεχνικού, είναι η διεύρυνση του θετικού σερί και το «2 στα 2». Αναμφισβήτητα με νέα εκτός έδρας νίκη, η Εθνική μας ομάδα αποκτά ρόλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέση στον όμιλο και του προβιβασμού στην 2η κλίμακα της διοργάνωσης. 

Το πρόσφατο παρελθόν ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πλούσιο. Από το 2020 Κόσοβο και Ελλάδα έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να μετράει μια νίκη (1-2 εκτός έδρας), ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία (0-0, 1-1, 1-1). Τα δύο πρόσφατα «Χ» τον Σεπτέμβριο και τον Νοέμβριο του 2021 «έκοψαν» τον δρόμο της Ελλάδας προς το Μουντιάλ του Κατάρ.   

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Οι μάχες της Εθνικής ομάδας όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button