Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Λάτσιο – Ρόμα με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* – Παρασκευή 15/1

Το πρώτο ντέρμπι της πόλης για το 2021 διεξάγεται στο «Ολίμπικο» με την τυπικά γηπεδούχο Λάτσιο να υποδέχεται τη συμπολίτισσα Ρόμα (15/1, 21:45) για τη 18η αγωνιστική ημέρα της Serie A.

Η Λάτσιο θέλει τη νίκη για να πλησιάσει στα ευρωπαϊκά εισιτήρια και η Ρόμα για να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Ωστόσο, το πάθος των δύο ομάδων στο ντέρμπι της Ρώμης είναι πάντα το ίδιο και για τις δύο πλευρές, ανεξάρτητα από την πορεία τους συνολικά στο πρωτάθλημα.

Η Λάτσιο βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 28 πόντους. Οι «λατσιάλι» έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, αλλά πηγαίνουν στο σπουδαίο παιχνίδι μετά από δύο συνεχόμενες νίκες 2-1 εντός έδρας την Φιορεντίνα και 0-2 στην έδρα της Πάρμα.

Λάτσιο – Ρόμα με σούπερ προσφορά* & Live Streaming*

Η Ρόμα από τη δική της πλευρά έχει 34 βαθμούς είναι στην 3η θέση του πίνακα και στο -6 από την πρωτοπόρο Μίλαν. Την περασμένη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Ίντερ σε ένα ακόμη ντέρμπι, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Κροτόνε, Σαμπντόρια και Κάλιαρι.

Στην προϊστορία την περασμένη σεζόν τα δύο ντέρμπι της Ρώμης είχαν έρθει ισόπαλα. Στα πέντε πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια Λάτσιο και Ρόμα έχουν από μια νίκη.

Το μεγάλο ντέρμπι παίζει με συναρπαστική προσφορά* για όλα τα μέλη, κορυφαία ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων, Live Streaming*, αλλά και αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις.

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στη Serie A!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button