Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Λίβερπουλ – Έβερτον και Λάτσιο – Μίλαν με ειδικά παικτών και ομάδων – Κυριακή 24/4

Το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με τη Λίβερπουλ να υποδέχεται την Έβερτον (18:30) και το ματς στο «Ολίμπικο» ανάμεσα σε Λάτσιο και Μίλαν (21:45), ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Στην Premier League, οι «ρεντς» συνεχίζουν το… μπρα ντε φερ με τη Μάντσεστερ Σίτι για την κορυφή. Μετά το 4-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχουν μπροστά τους νέο ντέρμπι, αυτή τη φορά κόντρα στη συμπολίτισσα, Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά», που συνεχίζουν να μάχονται για την παραμονή, θα έχουν δύσκολο έργο, ωστόσο οι τέσσερις βαθμοί στα τελευταία δύο ματς τους δίνουν ψυχολογία.

Το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ θα ψάξει τη 12η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, ούτως ώστε να ρίξει το βάρος στον ημιτελικό του Champions League κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Ο Γερμανός τεχνικός δεν θέλει να ξοδέψει πολλές δυνάμεις και γι’ αυτό θα δώσει και πάλι έμφαση στην άμυνά του. Στις τελευταίες τέσσερις επικρατήσεις της ομάδας του στο «Άνφιλντ», τον έχει βγάλει «ασπροπρόσωπο» καθώς δεν έχει δεχτεί γκολ (13-0)!

Λίβερπουλ – Έβερτον 1:1.22 X:6.60 2:13.25

Την προσπάθειά της για την επιστροφή στον τίτλο θέλει να συνεχίσει η Μίλαν στην Serie A. Μετά τον ντροπιαστικό μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από την Ίντερ στο Κύπελλο (3-0), οι «ροσονέρι» είναι αποφασισμένοι να πάρουν εκδίκηση μέσω πρωταθλήματος! Πηγαίνουν στο «Ολίμπικο» για να διευρύνουν το εκτός έδρας αήττητο σερί των εννέα αγώνων (6-3-0), αλλά και για να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους για τρίτο διαδοχικό ματς. Η Λάτσιο είναι με την πλάτη στον τοίχο για τη μάχη της Ευρώπης, όμως το τελευταίο διάστημα δείχνει να βρίσκει τον εαυτό της και θα κυνηγήσει την τρίτη νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς (2-1-0).

Λάτσιο – Μίλαν 1:2.95 X:3.40 2:.2.40

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μεγάλες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button