Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Λίβερπουλ-Τσέλσι με 0% γκανιότα* και ενισχυμένες αποδόσεις – Σάββατο 28/8

Με σημαντικές αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στην Premier League. Δύο ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής, Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ στις 14:30 και Λίβερπουλ-Τσέλσι στις 19:30.

Το δεύτερο ζευγάρι είναι και εκείνο που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα. Αμφότερες βρίσκονται ισόβαθμες στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά το «2 στα 2» στις πρώτες αγωνιστικές. Μάλιστα, καμία από τις δύο δεν δέχτηκε γκολ, δείχνοντας με το… καλημέρα, πως θα αποτελέσουν σημαντικούς παράγοντας στην εξίσωση του τίτλου.

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε με το εμφατικό 3-0 στην έδρα της Νόριτς, ενώ η Μπέρνλι δεν την προβλημάτισε ποτέ στο πρώτο εντός (2-0). Η Τσέλσι έκανε περίπατο στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ (2-0), ενώ στην πρεμιέρα ξεπέρασε άκοπα το εμπόδιο της Κρίσταλ Πάλας (3-0).

Λίβερπουλ – Τσέλσι 1:2.50 X:3.30 2:2.90

Το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ έπειτα από το κακό ξεκίνημα που έκανε στο «Άνφιλντ» το 2021 σε επίπεδο Premier League, πλέον τρέχει αήττητο πέντε αγώνων (4-1-0), συμπεριλαμβανομένων και των περσινών πεπραγμένων. Στο διάστημα αυτό έχει σκοράρει 9 γκολ, εκ των οποίων τα 4 προήλθαν από τα πόδια του Σαντιό Μανέ.

Οι «μπλε» από την δική τους πλευρά, επί ημερών Τούχελ ηττήθηκαν μόλις μία φορά μακριά από το Λονδίνο στο πρωτάθλημα (7-2-1, 5/10  μηδέν παθητικό)! Μάλιστα, μία από τις νίκες που πανηγύρισαν ήταν απέναντι στην επικείμενη αντίπαλό τους.

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων, πέρσι οι φιλοξενούμενοι είχαν την τιμητική τους (2/2 διπλά). Γενικότερα, η παράδοση είναι μοιρασμένη εσχάτως, ενώ ενδεικτικό αυτού είναι το γεγονός ότι η τελευταία φορά που μία από τις δύο έκανε δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι στην άλλη, ανεξαρτήτως έδρας, εντοπίζεται τη σεζόν 2013-14.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μεγάλες αναμετρήσεις της Premier League όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button