Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

To Λιγκ Καπ Αγγλίας με ειδικά στοιχήματα και 0% γκανιότα* – Τετάρτη 5/1

Έπειτα από διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Premier League, τέσσερις από τους «μεγάλους» ρίχνονται στην μάχη του League Cup.

Η αυλαία των ημιτελικών της διοργάνωσης ανοίγει απόψε, με το λονδρέζικο ντέρμπι Τσέλσι-Τότεναμ (21:45). Να σημειωθεί ότι οι αναμετρήσεις είναι διπλές και δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Οι «μπλε» θέλουν να αξιοποιήσουν το θετικό μομέντουμ έπειτα από την καλή εμφάνιση κόντρα στην Λίβερπουλ (2-2) και να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού (12/01). Η ομάδα του Τόμας Τούχελ αισίως συμπλήρωσε μία 8άδα αγώνων δίχως ήττα (3-5-0, σε όλες τις διοργανώσεις). Μοναδικό ψεγάδι στο διάστημα αυτό, η αμυντική ασυνέπεια που την χαρακτηρίζει, δεχόμενη γκολ και στα τρία τελευταία ματς.

Η Τότεναμ αρχίζει να αφομοιώνει τα αγωνιστικά «θέλω» του Αντόνιο Κόντε και να γίνεται αποδοτική. Απόρροια του παραπάνω, το αήττητο σερί 7 αγώνων που τρέχει από τον Νοέμβριο (5-2-0, 4/7 μηδέν παθητικό). Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι κέρδισε το… όριο την Γουότφορντ (1-0) με γκολ του Σάντσες στις καθυστερήσεις.

Τσέλσι – Τότεναμ 1:2.03 X:3.45 2:3.70

Ένα στοιχείο που πρέπει να διορθώσει το σύνολο του Ιταλού τεχνικού είναι οι επιδόσεις μακριά από την έδρα του. Από τον Οκτώβριο και μετά έχει πανηγυρίσει όλα κι όλα τρία διπλά (3-2-4 σε όλες τις διοργανώσεις), κρατώντας το μηδέν στην άμυνα μόνο σε δύο περιπτώσεις! Γενικότερα, εκτός έδρας φέτος δεν δέχτηκε γκολ στις 3 από τις 15 εξορμήσεις της.

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους μονομαχιών στο «Στάμφορντ Μπριτζ» δείχνει Τσέλσι! Πιο συγκεκριμένα, οι «μπλε» έχασαν μόλις μία φορά από την Τότεναμ από το 1990 και μετά, αριθμώντας έκτοτε 23 νίκες και 12 ισοπαλίες!

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα μεγάλα ποδοσφαιρικό ντέρμπι όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ “ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ” ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button