Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ με σούπερ προσφορά* & ενισχυμένες αποδόσεις!

Το απόλυτο ντέρμπι των τελευταίων ετών σε ότι αφορά τη μάχη του τίτλου, διεξάγεται στο Μάντσεστερ, εκεί όπου η Σίτι θα υποδεχθεί τη Λίβερπουλ για την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ (8/11, 18:30).

Οι «πολίτες» δεν έχουν αλλά περιθώρια για λάθη. Βρίσκονται στους 11 βαθμούς με έναν αγώνα λιγότερο και στο -5 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είχε απώλειες βαθμών με τα ισόπαλα αποτελέσματα στις έδρες των Λιντς και Γουέστ Χαμ και φυσικά την εντός έδρας ήττα από τη Λέστερ. Ωστόσο, η Σίτι είναι σε σταθερά ανοδική πορεία με 4 συνεχόμενες νίκες.

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ με σούπερ προσφορά*

Η Λίβερπουλ το τελευταίο διάστημα πάει με τα… φρένα σπασμένα έχοντας πέντε σερί νικηφόρα αποτελέσματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Κοινός παρανομαστής η πορεία των δύο ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ που ουσιαστικά έχουν προκριθεί από τον 1ο γύρο των ομίλων. Τρεις νίκες με Μαρσέιγ, Πόρτο και Ολυμπιακό με 9-1 τέρματα η Σίτι, τρεις νίκες με Αταλάντα, Άγιαξ, Μίντιλαντ και 8-0 γκολ η Λίβερπουλ!

Αμφότερες οι ομάδες πηγαίνουν απόλυτα προσηλωμένες στο ντέρμπι του πρωταθλήματος. Ποια θα πανηγυρίσει;

Το σπουδαίο ντέρμπι παίζει με σούπερ προσφορά* για τα μέλη, κορυφαία ειδικά στοιχήματα και αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις.

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button