Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Μίλαν – Ίντερ με ειδικά στοιχήματα και combo bets – Τρίτη 1/3

Το Κύπελλο Ιταλίας βρίσκεται στην ημιτελική φάση και το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι φυσικά το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου μεταξύ της Μίλαν και της Ίντερ.

Οι δύο ομάδες έχουν ήδη δώσει τα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος -στις 5 Φεβρουαρίου η Μίλαν νίκησε 2-1, με την Ίντερ τυπικά γηπεδούχο- αλλά πλέον η προσοχή τους στρέφεται στον πρώτο ημιτελικό (22:00). Τα παιχνίδια είναι διπλά, αν και στο συγκεκριμένο ζευγάρι δεν αλλάζει η έδρα, καθότι είναι κοινή.

Η Μίλαν προέρχεται από ισοπαλία στο πρωτάθλημα και μάλιστα εντός έδρας, αφού άφησε δύο βαθμούς στην αναμέτρηση του «Σαν Σίρο» με αντίπαλο την Ουντινέζε. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τους «ροσονέρι» μετά το 2-2 στη Σαλερνιτάνα, με συνέπεια να χάσουν σημαντικό έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Μίλαν – Ίντερ 1: 2.95 Χ: 3.50 2: 2.25

Ωστόσο δεν άφησε μόνο η Μίλαν βαθμούς αυτή την αγωνιστική. Αν και η Ίντερ γνώριζε για την ισοπαλία της μεγάλης αντιπάλου της, δεν κατάφερε να την εκμεταλλευτεί και να περάσει εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «νερατζούρι» έπαιζαν εκτός έδρας με την Τζένοα και δεν μπόρεσαν να ξεκολλήσουν από το μηδέν (0-0). Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι, που μετρά σε αυτό το διάστημα δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Πέρυσι οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες για την προημιτελική φάση του θεσμού, όπου το παιχνίδι ήταν μονό και η Ίντερ ως γηπεδούχος επικράτησε 2-1 χάρη σε απευθείας φάουλ του Κρίστιαν Έρικσεν στο 90+7’! Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πέντε πιο πρόσφατα μεταξύ τους, η κατάσταση είναι εντελώς μοιρασμένη (2-1-2).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα ντέρμπι του Κυπέλλου Ιταλίας όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button