Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Μπάγερν – Λειψία με σούπερ προσφορά* & ενισχυμένες αποδόσεις – Σάββατο 5/12

Ντέρμπι κορυφής περιλαμβάνει η 10η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με την πρωτοπόρο Μπάγερν να φιλοξενεί στο Μόναχο την 2η Λειψία (5/12 19.30).

Έτοιμες να αναμετρηθούν με έπαθλο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα είναι Μπάγερν και Λειψία μετά τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Οι πρωταθλητές Γερμανίας βρίσκονται στους 22 βαθμούς προέρχονται από την ισοπαλία με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουν τη νίκη για να ανοίξουν τη διαφορά από τους αντιπάλους τους.

Η Λειψία είναι στους 20 πόντους και γνωρίζει ότι αν κάνει το… μεγάλο κόλπο και φύγουν με το διπλό από την «Alianz Arena» θα βρεθεί μόνη στην κορυφή! Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν μια επική νίκη κόντρα στην Μπασακσεχίρ στη Τουρκία για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπάγερν - Λειψία με σούπερ προσφορά*

Όμως το νόμισμα έχει δύο όψεις, καθώς η Λειψία είναι αναγκασμένη να παίξει σε λίγες μέρες έναν «τελικό» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ποιος θα συνεχίσει στην Ευρώπη.

Πέρσι ήταν η πρώτη φορά μετά από χρόνια που η Μπάγερν δεν κέρδισε την Λειψία στο Μόναχο (0-0).

Το γερμανικό ντέρμπι παίζει σε Live Streaming*, με συναρπαστική προσφορά* για τα μέλη, κορυφαία ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων, αλλά και αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις.

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στη Μπουντεσλίγκα!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button