Στοίχημα Προσφορές*

Ντόρτμουντ – Μπάγερν με σούπερ προσφορά* & Live Streaming*

Το μεγάλο ντέρμπι της Ντόρτμουντ με τη Μπάγερν δεσπόζει στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα (7/11, 19:30). Σε μία συγκυρία μάλιστα που οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η γηπεδούχος Ντόρτμουντ διάγει περίοδο φόρμας τις τελευταίες εβδομάδες και πηγαίνει στο ντέρμπι από 4 συνεχόμενες νίκες, στις οποίες δεν δέχθηκε καν γκολ! Επικράτησε κατά σειρά των Σάλκε (3-0), Ζενίτ (2-0), Αρμίνια (0-2) και Μπριζ (0-3).

Για τη Μπάγερν Μονάχου τι να πει κανείς… Έχει πιάσει τις εννέα διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και το ερώτημα είναι που θα σταματήσει… Προέρχεται από το εμφατικό 2-6 στην έδρα της Σάλτσμπουργκ, η οποία έκανε το σφάλμα να προηγηθεί με τις γνωστές συνέπειες!

Ντόρτμουντ - Μπάγερν με σούπερ προσφορά* & Live Streaming*

Το «κλάσικερ» έρχεται στο καλύτερο χρονικό σημείο τη στιγμή που Ντόρτμουντ και Μπάγερν είναι χέρι χέρι στη 1η θέση της Μπουντεσλίγκα έχοντας αμφότερες από 15 βαθμούς. Συνεπώς, ο νικητής -αν τελικά προκύψει- θα απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Το μεγάλο ντέρμπι προσφέρεται σε Live Streaming*, παίζει με κορυφαία προσφορά* για τα μέλη, ενώ παράλληλα μπορεί να βρει κανείς γι’ αυτό ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων και αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις.

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στη Μπουντεσλίγκα!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button