Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Οι «μάχες» των ελληνικών ομάδων με σούπερ προσφορά* από τη Novibet

Οι ελληνικές ομάδες ρίχνονται στη «μάχη» της Ευρώπης, απέχοντας λίγα βήματα από την πρόκρισή τους στους ομίλους των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ διεκδικούν μια θέση στην τελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, με την ΑΕΚ να θέλει να περάσει στα πλέι οφ και στη συνέχεια να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» αγωνίζεται την Τρίτη και ο Ολυμπιακός την Τετάρτη, αμφότεροι ψάχνοντας το πρώτο βήμα για διάκριση. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ομόνοια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κράσνονταρ στη Ρωσία. Και οι δύο οι αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 22:00. Ο επαναληπτικός των Πειραιωτών θα παιχτεί στις 29/9, ενώ αυτός των Θεσσαλονικέων στις 30 του μήνα.

Σούπερ προσφορά* στα ματς των ελληνικών ομάδων

Σειρά στην προσπάθεια των ελληνικών ομάδων παίρνει την Πέμπτη η ΑΕΚ, αγωνιζόμενη στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Αντιμετωπίζει την Σεν Γκάλεν στην Ελβετία, με τη σέντρα του αγώνα να είναι προγραμματισμένη για τις 21:30. Η ομάδα που θα προκριθεί θα διασταυρωθεί στα πλέι οφ με τη Βόλφσμπουργκ.

Εξαιρετικά σημαντικές για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη βαθμολογία μας στις ειδικές κατατάξεις όλες οι αναμετρήσεις. Ιδανικό θα ήταν η Ελλάδα να έχει 3/3 εκπροσώπους στις τελικές φάσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Θα καταφέρουν οι ελληνικές ομάδες να γράψουν ιστορία;

Οι ευρωπαϊκοί αγώνες παίζουν με σούπερ προσφορά*, κορυφαία ειδικά στοιχήματα, εκατοντάδες αγορές και super ενισχυμένες αποδόσεις.

Στη Novibet το στοίχημά σου αξίζει περισσότερο κι εσύ γράφεις ιστορία στην εξελιγμένη της πλατφόρμα!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button