Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ολλανδία – Ισπανία με σούπερ προσφορά* από τη Novibet – 11/11

Ένα σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο των διεθνών φιλικών των εθνικών ομάδων στην «Άμστερνταμ Αρίνα», με την Ολλανδία να φιλοξενεί την Ισπανία (11/11, 21:45).

Οι δύο ομάδες αναμένεται να παραταχθούν με τον βασικό τους κορμό, καθώς βλέπουν την αναμέτρηση ως ένα σοβαρό τεστ που μετράει κανονικά στις γενικές βαθμολογίες των εθνικών ομάδων όσον αφορά το ranking.

Ένα αξιοσημείωτο στοιχείο στο περιθώριο του αγώνα είναι η μάχη των πάγκων, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι οι Φρανκ ντε Μπουρ και Λουίς Ενρίκε. Οι δύο τεχνικοί και πρώην ποδοσφαιριστές, ήταν συμπαίκτες για τέσσερα χρόνια στην Μπαρτσελόνα (1999-2003).

Ολλανδία - Ισπανία με Super Derby προσφορά*

Οι Ολλανδοί έρχονται από αγωνιστική κρίση καθώς στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια αγνοούν τη νίκη (δύο επίσημα για το Nations League, δύο φιλικά). Προέρχονται από την ισοπαλία 1-1 με την Ιταλία στο Μπέργκαμο.

Οι Ισπανοί είχαν μια νίκη και μία ήττα στα πρόσφατα παιχνίδια τους για το Nations Legue. Αρχικά επικράτησαν 1-0 της Ελβετιας 1-0 στις 10 Οκτωβρίου και στη συνέχεια ηττήθηκαν 1-0 στο Κίεβο από την Ουκρανία.

Ολλανδία και Ισπανία αναμετρήθηκαν για τελευταία φορά το 2015 και πάλι σε φιλικό, με τους «οράνιε» να επικρατούν 2-0 εντός έδρας. Βέβαια στη μνήμη όλων είναι και το εμφατικό 5-1 στο Μουντιάλ του 2014.

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button