Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ολυμπιακός – Μπασκόνια με ενισχυμένες αποδόσεις και novi specials* – Παρασκευή 4/2

H 4η φετινή «διαβολοβδομάδα» στην Euroleague ολοκληρώνεται, με το ελληνικό ενδιαφέρον να παραμένει εστιασμένο στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπασκόνια (21:45), δίχως να έχει πλέον περιθώριο για νέα απώλεια. Οι «ερυθρόλευκοι» διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος, μετρώντας τέσσερις διαδοχικές ήττες, γεγονός που έχει γιγαντώσει την πίεση στο εσωτερικό της ομάδας. Τελευταία απώλεια αυτή κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (75-67), όπου απώλεσαν διαφορά 14 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο!

Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα πλέον έπεσε στο 12-8 και το διπλό στην χώρα των Βάσκων θεωρείται μονόδρομος. Ένα ακόμα στοιχείο που χρίζει βελτίωσης, είναι οι εκτός έδρας επιδόσεις του. Φέτος, μακριά από το ΣΕΦ αριθμεί μόλις τρεις νίκες σε δέκα εξόδους, ενώ στις πέντε πιο πρόσφατες επικράτησαν μόνο του Παναθηναϊκού.

Μπασκόνια – Ολυμπιακός 1 (+3,5):1.91 2 (-3,5):1.90

Η Μπασκόνια βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία (7-15), προερχόμενη και εκείνη από τέσσερις απανωτές αποτυχίες. Σημαντικό ρόλο στο τελευταίο έχουν παίξει και οι απουσίες που προέκυψαν. Στο πρώτο σκέλος της «διαβολοβδομάδας», το σύνολο του Νέβεν Σπάχια ηττήθηκε από την Ζενίτ (90-82), πληρώνοντας την αμυντική αδυναμία της στην τελευταία περίοδο.

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους μονομαχιών, αυτή είναι υπέρ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 25 νίκες έναντι 8 της Μπασκόνια σε σύνολο 33 αγώνων. Μάλιστα, την πρόσφατη εξαετία έχουν θετικό πρόσημο και στις επισκέψεις τους στην Βιτόρια. Πιο συγκεκριμένα στο διάστημα αυτό έφυγαν τρεις φορές νικητές από εκεί, πετυχαίνοντας σε όλες 80+ πόντους.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Οι μάχες της regular season στην Euroleague όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button