Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ολυμπιακός – Εφές σε Live Streaming*, με ειδικά παικτών και ομάδων!

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Εφές Αναντολού στο ΣΕΦ (30/10, 21:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

Να αφήσει πίσω του το παιχνίδι στο Μόναχο και την ήττα από την Μπάγερν την προηγούμενη αγωνιστική θέλει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο 3-2 στη διοργάνωση και -ανεξάρτητα από τον βαθμό δυσκολίας- απέναντι στην ομάδα του Αταμάν θέλουν οπωσδήποτε μια καλή εμφάνιση και τη νίκη. Μόνο αυτή θα τους διατηρήσει ψηλά στη βαθμολογία.

Ολυμπιακός – Εφές σε Live Streaming*, με σούπερ προσφορά*

Η Εφές από τη πλευρά της έχει δώσει τέσσερα ματς στη διοργάνωση και έχει ξεκινήσει άσχημα. Έχει απολογισμό μία νίκη και τρείς ήττες. Η εικόνα της αυτή και τα αποτελέσματα έρχονται σε αντίθεση με την περσινή σεζόν. Υπενθυμίζεται πως ήταν η καλύτερη ομάδα, αλλά στάθηκε άτυχη με τη διακοπή της Ευρωλίγκας λόγω της πανδημίας. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως μέχρι τώρα απουσίαζε ο Λάρκιν που επιστρέφει στη δράση στο αποψινό παιχνίδι.

Σε ότι αφορά την προϊστορία, με εξαίρεση την περσινή σεζόν που η Εφές νίκησε στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός είναι το αφεντικό κόντρα στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Το Ολυμπιακός – Εφές παίζει σε Live Streaming*, με σούπερ προσφορά*, πλήθος αγορών, ενισχυμένες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων. Στη Novibet γράφεις ιστορία και στην Ευρωλίγκα!


Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button