Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι με σούπερ προσφορά* & ειδικά στοιχήματα! 25/11

Με ζητούμενο να πάρει ότι καλύτερο και να κοιτάξει στα μάτια τη Μάντσεστερ Σίτι θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην αγγλική ομάδα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (25/11, 19:55).

Να ξεπεράσει τις δυσκολίες που του έχουν προκύψει από τους τραυματισμούς και τον κορονοϊό καλείται ο Ολυμπιακός. Φιλοξενεί τη Μάντσεσετερ Σίτι σε ένα ματς στο οποίο μπαίνει ξεκάθαρα με την ταμπέλα του αουτσάιντερ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει και πάλι κομβικούς παίκτες στη διάθεσή του και το πιθανότερο σενάριο θέλει να κατεβάζει σε μεγάλο βαθμό την ίδια ενδεκάδα με αυτή που παρέταξε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζεται πως οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν τη νίκη με 1-0. Σημειώνεται πως οι Πειραιώτες βρίσκονται στην 3η θέση του ομίλου με τρεις βαθμούς.

Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι με σούπερ προσφορά*

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα προέρχεται από την ήττα που γνώρισε από την Τότεναμ και στην Πρέμιερ Λιγκ έχει βρεθεί ήδη να κυνηγάει… Αυτό βέβαια δεν ισχύει για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έχει κάνει το 3Χ3 και με νίκη στο Καραϊσκάκη θα προκριθεί και μαθηματικά δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Στις 3 Νοεμβρίου η οι Άγγλοι είχαν νικήσει τον Ολυμπιακό στο Ίτιχαντ με 3-0.

Ο μεγάλος αγώνας παίζει με σούπερ προσφορά*, Bet Builder, κορυφαία ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων, αλλά και αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις.

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στην Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button