Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ούνιξ Καζάν – Ολυμπιακός με 0% γκανιότα* και ειδικά στοιχήματα παικτών – Παρασκευή 3/12

Αναμέτρηση για γερά νεύρα αναμένεται ανάμεσα σε Ούνιξ Καζάν και Ολυμπιακό στη Ρωσία (18:00). Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετικό μομέντουμ και θέλουν να διευρύνουν τα νικηφόρα σερί τους.

Η Ούνιξ με ηγέτη τον Μάριο Χεζόνια, προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και το 7-5 την έχει φέρει μια ανάσα από την προνομιούχο 4αδα της βαθμολογίας. Οι παίκτες του Βέλιμιρ Περάσοβιτς την περασμένη αγωνιστική έκαναν επίδειξη δύναμης στο Βελιγράδι, διαλύοντας τον Ερυθρό Αστέρα (98-78). Με αυτό τον τρόπο, απέδειξαν σε ακόμα ένα παιχνίδι τις επιθετικές τους αρετές.

Πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης ήταν οι Λορέντζο Μπράουν, Μάριο Χεζόνια, Αϊζάια Κάναν και Ντμίτρι Ουζίνσκι, που πέτυχαν τους 63 από τους 98 πόντους. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ρώσοι σημείωσαν για 4η φορά στα 5 πιο πρόσφατα ματς στην Ευρώπη 82+ πόντους, ενώ κράτησαν την αντίπαλό τους για 4η φορά στα ισάριθμα τελευταία κάτω από τους 75!   

Ούνιξ Καζάν – Ολυμπιακός 1 (+1,5):1.82 2 (-1,5):1.96

Από καταπληκτική εμφάνιση προέχεται και ο Ολυμπιακός (8-4), αντιδρώντας μετά την ήττα στο εγχώριο ντέρμπι. Οι «ερυθρόλευκοι» με ρεκόρ ιστορίας στα εύστοχα τρίποντα (18) και εξωπραγματικό ποσοστό (54.5%), διέλυσαν την Αρμάνι στο Μιλάνο (93-72), πανηγυρίζοντας την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έκαναν το τέλειο παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Πλέον, φιλοδοξούν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ για να πανηγυρίσουν την 3η σερί νίκη και να εδραιωθούν στην 4αδα. Στα αξιοσημείωτα για τους Πειραιώτες, το γεγονός ότι στις δύο τελευταίες υποχρεώσεις τους πήραν τις νίκες με 90+ πόντους!

Όσον αφορά την μεταξύ τους παράδοση, δεν περνάει απαρατήρητή, ούσα σε… κόκκινο φόντο! Συνολικά σε έξι παιχνίδια (τέσσερα φιλικά), ο Ολυμπιακός μετράει ισάριθμες νίκες με αντίπαλο την Ούνιξ Καζάν. Σε επίπεδο Euroleague, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τελευταία φορά τη σεζόν 16/17 (88-59 στο ΣΕΦ και 75-90 στη Ρωσία).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μάχες της Euroleague όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ”ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ” ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ.
**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button