Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Παναθηναϊκός – Άλμπα με Live Streaming* & σούπερ προσφορά*

Την Άλμπα Βερολίνου υποδέχεται για την 15η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός που θέλει απεγνωσμένα τη νίκη για να ξεκολλήσει στη βαθμολογία (17/12, 21:00).

Άσχημα εξελίχθηκαν τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό στα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν στο ΟΑΚΑ και αν η ήττα από την Ζαλγκίρις ξεχάστηκε γρήγορα, υπάρχει ερωτηματικό για την ψυχολογία του τριφυλλιού μετά τα όσα συνέβησαν με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα παιχνίδι που χάθηκε στη 2η παράταση, με τα σφυρίγματα να εξοργίζουν το τριφύλλι.

Για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα είναι επιτακτική ανάγκη να ξεχάσει την ήττα, να ξεπεράσει την κόπωση και να νικήσει την Άλμπα Βερολίνου. Το ρεκόρ 4-9 ως τώρα στη διοργάνωση τα λέει όλα. Ταυτόχρονα οι πράσινοι θα παραταχθούν χωρίς τον Σέλβιν Μακ που υπέστη διάστρεμμα.

Παναθηναϊκός - Άλμπα με Live Streaming* & σούπερ προσφορά*

Η Άλμπα Βερολίνου έρχεται… φορτσάτη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς μετρά τρείς συνεχόμενες νίκες. Το ρεκόρ της στη διοργάνωση βελτιώθηκε στο 5-7 και το κακό ξεκίνημα ανήκει στο παρελθόν.
Στο κομμάτι της προϊστορίας ξεχωρίζει το περσινό 105-106 των Γερμανών στο ΟΑΚΑ μετά από δύο παρατάσεις, ενώ το παιχνίδι στο Βερολίνο δεν είχε διεξαχθεί αφού προέκυψε η διακοπή της Ευρωλίγκας. Συνολικά στα μεταξύ τους παιχνίδια ο Παναθηναϊκός έχει 5 νίκες και η Άλμπα έχει επικρατήσει 2 φορές.

Ο μεγάλος αγώνας παίζει με συναρπαστική προσφορά* για τα μέλη, κορυφαία ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων, αλλά και αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις.

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στην Ευρωλίγκα!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button