Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Παναθηναϊκός – Βαλένθια με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* – 29/1

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική στην Euroleague, όπου φιλοξενεί την Βαλένθια  με ζητούμενο τη νίκη (29/1, 21:00).

Με ανάμικτα συναισθήματα άφησε πίσω του το παιχνίδι στην Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός όπου υπέστη την ήττα με σκορ 76-66, στην πρώτη «πράξη» της τρέχουσας διπλής αγωνιστικής δράσης αυτή την εβδομάδα. Η ομάδα του Όντετ Κάτας ήταν πίσω στο ημίχρονο με -22 και επικράτησε στο δεύτερο μέρος μισό με +12, φτάνοντας κάποια στιγμή τη διαφορά μέχρι το -5.

Οι πράσινοι μετρούν πλέον στη Ευρωλίγκα ρεκόρ 7-14 και θέλουν όσο τίποτε την επιστροφή στις νίκες και όσο δυνατόν καλύτερη εικόνα στο τελευταίο κομμάτι της διοργάνωσης.

Παναθηναϊκός – Βαλένθια με Live Streaming* & σούπερ προσφορά*

Στον αντίποδα η Βαλένθια είναι στην 10η θέση με απολογισμό 11-11, αλλά βρίσκεται σε κακή περίοδο. Δεν είναι μόνο η ήττα από την Ζαλγκίρις εντός έδρας, αλλά το γεγονός ότι μετρά συνολικά 4 ήττες στα 5 τελευταία παιχνίδια της.

Από το 2018 που η Βαλένθια επέστρεψε στην Ευρωλίγκα  ο Παναθηναϊκός την έχει φιλοξενήσει δύο φορές στην Αθήνα και μετρά 2Χ2.

Ο μεγάλος αγώνας παίζει με συναρπαστική προσφορά* για όλα τα μέλη, κορυφαία ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων, αλλά και αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις.

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στο αγγλικό πρωτάθλημα!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button