Στοίχημα Προσφορές*

ΠΑΟΚ – Μπενφίκα με σούπερ προσφορά* & ενισχυμένες αποδόσεις

Στη μάχη της Ευρώπης ο ΠΑΟΚ, ρίχνεται στο πολύ σημαντικό ματς ενάντια στη δυνατή Μπενφίκα. Το βλέμμα καρφωμένο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για τον «Δικέφαλο». Σέντρα στην Τούμπα στις 21:00.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αμφότερες οι ομάδες έχουν εξασφαλίσει μια θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα που θα προκριθεί από το αποψινό μεταξύ τους ματς θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια στα Playoffs του Τσάμπιονς Λιγκ την Κράσνονταρ.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από τον 2ο προκριματικό γύρο. Στο πλαίσιο αυτού αντιμετώπισε στην Τούμπα τη Μπεσίκτας. Με σκορ 3-1 ξεπέρασε το εμπόδιό της και διεκδικεί μια θέση στους ομίλους.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα ξεκίνησε και τις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Το Σάββατο φιλοξένησε τη Λάρισα, της οποίας επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Τζόλη. Η αγορά να σκοράρει ο Έλληνας μέσος κι απόψε προσφέρεται σε σούπερ ενισχυμένη απόδοση.

Σημαντικά πιο ανέτοιμη η Μπενφίκα, αφού το αποψινό είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι υποχρεώσεις της στο πορτογαλικό πρωτάθλημα ξεκινούν αυτό το Σ/Κ.


Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν, έδωσε κάποια δυνατά φιλικά ματς. Ξεχωρίζουν οι νίκες απέναντι σε Μπόρνμουθ (2-1), Μπράγκα (2-1) και Ρεν (2-0).

Ο ΠΑΟΚ στην αποψινή αναμέτρηση αναζητά την πρώτη νίκη του ενάντια στη Μπενφίκα. Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες τέσσερις φορές στο παρελθόν (Europa League 2013/14, προκριματικά Champions League 2018/19). Στα ματς αυτά οι Πορτογάλοι μετρούν 3 νίκες, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο. Θα καταφέρουν οι Θεσσαλονικείς να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί και να γράψουν ιστορία;

Το αποψινό σπουδαίο ματς παίζει με Super Derby προσφορά*, 500+ αγορές, κορυφαία ειδικά στοιχήματα, 0% γκανιότα** & ενισχυμένες αποδόσεις.

Στη Novibet το στοίχημά σου αξίζει περισσότερο κι εσύ γράφεις ιστορία στην εξελιγμένη της πλατφόρμα!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button