Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας με σούπερ προσφορά* κι ενισχυμένες αποδόσεις – Τρίτη 25-08

Λίγες ώρες μετά τη στέψη της Μπάγερν ως Πρωταθλήτρια Ευρώπης, το Τσάμπιονς Λιγκ έχει… άρωμα ελληνικό. Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη νοκ άουτ μάχη για πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, υποδεχόμενος απόψε (21:00) τη Μπεσίκτας στην Τούμπα.

Με το… καλημέρα «τελικός» για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει φέτος να αγωνιστεί σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μπορεί η κληρωτίδα να του έκανε το χατίρι, βγάζοντας «Τούμπα», ωστόσο λόγω κορονοϊού θα είναι άδεια.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στη Νέα Μεσημβρία, υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα. Εκπλήξεις από τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος άφησε εκτός αποστολής ενόψει Μπεσίκτας τους Λέο Μάτος και Ενέα Μιχάι.

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας με Super Derby προσφορά*

Κάκιστη η παρουσία της Μπεσίκτας στην Ευρώπη την περασμένη σεζόν, αφού μάζεψε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ μόλις 3 βαθμούς. Ευελπιστεί σε πρόκριση στα μεγάλα σαλόνια και σαφώς καλύτερες επιδόσεις στη συνέχεια.

Σε μπασκετικό επίπεδο ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας έχουν τεθεί αντιμέτωποι, αλλά σε ποδοσφαιρικό αναμετρώνται για πρώτη φορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα που θα προκριθεί από το αποψινό νοκ άουτ παιχνίδι θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο σπουδαίος αγώνας παίζει με συναρπαστική προσφορά*, κορυφαία ειδικά στοιχήματα και αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις.

Στη Novibet το στοίχημά σου αξίζει περισσότερο!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button