Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα* – Κυριακή 6/2

Το κυρίως… πιάτο της 22ης αγωνιστικής της Super League διεξάγεται απόψε, με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει (19:30).

Ο «δικέφαλος του βορρά» πέρασε δια πυρός και σιδήρου μεσοβδόμαδα από την Ριζούπολη (2-0), διευρύνοντας το αήττητο σερί του. Το τελευταίο, έχει φτάσει πλέον στους 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (9-2-0), με αποτέλεσμα να είναι μόνος  δεύτερος και με διαφορά ασφαλείας από τους… από κάτω. Παράλληλα, κρατάει στην «τσίτα» τον Ολυμπιακό, όσο και αν το +9 μοιάζει δύσκολο να καλυφθεί.

Στα αξιοσημείωτα των επιδόσεων του συνόλου του Ράζβαν Λουτσέσκου, το γεγονός ότι στην Τούμπα το αήττητο κρατάει από τις αρχές Δεκεμβρίου (6-2-0)! Μάλιστα, στο διάστημα αυτό σε έξι περιπτώσεις πέτυχε τουλάχιστον δύο γκολ. Να σημειωθεί ότι ακολουθεί μεσοβδόμαδα ο εξ αναβολής προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (09/02).

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1:1.96 X:3.40 2:4.10

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με άδεια χέρια από την Κρήτη την Τετάρτη (3-2 από ΟΦΗ), αλλά και πολλά –δικαιολογημένα- παράπονα για την διαιτησία. Οι «πράσινοι» μακριά από την έδρα τους φέτος δυσκολεύονται αρκετά, διόλου τυχαίο ότι έχουν πανηγυρίσει μόλις δύο διπλά σε επίπεδο Super League (2-1-6). Και για το σύνολο του Γιοβάνοβιτς ακολουθεί Κύπελλο, η διαδικαστική ρεβάνς με την Αναγέννηση Καρδίτσας (4-0 α’ ματς).

Όσον αφορά το κομμάτι της παράδοσης, αυτή τα τελευταία τρία χρόνια είναι υπέρ του «τριφυλλιού» σε επίπεδο πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, στα 9 πιο πρόσφατα μεταξύ τους και στις δύο έδρες, ο Παναθηναϊκός μετράει τρεις νίκες έναντι δύο του ΠΑΟΚ, ενώ σε τέσσερις περιπτώσεις εμφανίστηκε ισοπαλία.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Οι μάχες της Super League όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button