Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Παρί – Μπάγερν με προσφορά*, ενισχυμένες αποδόσεις & Novi Specials – Κυριακή 23-08

Τίτλοι τέλους στο Τσάμπιονς Λιγκ, -τουλάχιστον στο τοπ επίπεδο- αφού οι πρώτοι προκριματικοί γύροι της ερχόμενης διοργάνωσης είναι σε εξέλιξη. Σούπερ ματσάρα απόψε (22:00) στη Λισαβόνα. Τελικός στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν.

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να αποτελεί μονοπώλιο στο γαλλικό ποδόσφαιρο, έχοντας πάρει δεκάδες τρόπαια τα τελευταία χρόνια, ωστόσο είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της, που κατόρθωσε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μέχρι πρότινος δεν είχε καταφέρει να φτάσει ούτε μέχρι τα ημιτελικά.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ διανύει μια απίστευτη αγωνιστική περίοδο. Ξεκίνησε τη σεζόν, κατακτώντας το εγχώριο Λιγκ Καπ κόντρα στη Ρεν. Ακολούθησαν οι επιτυχίες σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο Γαλλίας ενάντια σε Λυών και Σεντ Ετιέν, αντίστοιχα. Υπενθυμίζεται ότι οι Παριζιάνοι διεκδικούν το παρθενικό τους Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας αφήσει εκτός στα ημιτελικά τη Λειψία, της οποίας επιβλήθηκαν εύκολα, με 3-0.

Παρί – Μπάγερν με Super Derby προσφορά*

Μετά την «οκτάρα» επί της Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν πέρασε… σβηστά το εμπόδιο της Λυών, επικρατώντας της με 3-0. Το αποτέλεσμα αυτό την έφερε ξανά στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2012/13. Οι Βαυαροί έχουν παίξει σε 10 τελικούς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο τις μισές φορές.

Σε εξαιρετική κατάσταση το σύνολο του Χάνσι Φλικ, έχει να γευτεί την πίκρα της ήττας σε επίσημο ματς από τις 7/12/2019. Έκτοτε, μετράει 28-1-0, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ρεκόρ που της έδωσε το νταμπλ (DFB Pokal, Bundesliga). Τέλος, αξίζει να τονίσουμε πως εδώ και 6 επίσημους αγώνες η Μπάγερν σκοράρει από 3+ γκολ σε κάθε ματς.

Ο σπουδαίος τελικός παίζει με Super Derby προσφορά*, κορυφαία ειδικά στοιχήματα και αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις.

Στη Novibet το στοίχημά σου αξίζει περισσότερο!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button